Partner uitgelicht | Design Express

Vectorworks Landschap, de ultieme software voor tuin- en landschapsontwerpers.

Dankzij Vectorworks combineer je ontwerp, presentatietekeningen en visualisaties, beplantings- en matenplannen en berekeningen van hoeveelheden in één programma. Bovendien ontwerp je met Vectorworks tegelijk in 2D en 3D. Zo teken je alles maar één keer en bespaar je tijd.

Ontwerp vlot met het plant- en verhardingsgereedschap en maak gebruik van de talrijke bibliotheken en de ingebouwde plantendatabase. De beschrijvingen en kenmerken van de gebruikte planten en de bestellijsten worden door Vectorworks automatisch uit de tekening gehaald. Met Vectorworks stroomlijn je jouw workflow, verbeter je je ontwerpproces en vergroot je jouw tekenplezier. 2D, 3D of BIM: Vectorworks helpt je om je visie te realiseren.

Snel én adembenemend renderen met Lumion

De Lumion-bibliotheek bevat duizenden objecten van hoge kwaliteit en prachtige realistische materialen. Volledige scènes bouw je in minder dan een uur. Een video rendert in minuten, stilstaande beelden in seconden. In Lumion gaat alles sneller. Fotorealisme of conceptuele weergave? Voor Lumion maakt het niet uit. Met de gespecialiseerde tools produceer je beelden waarmee je elke klant overtuigt. Maak de ervaring nog indringender met video’s, 360°-panorama’s of Virtual Reality.

© TIM Exclusive Gardens B.V.

Lumion past naadloos in je bestaande workflow. Het is een uitmuntende oplossing om projectvisualisaties te stroomlijnen. Dankzij de LiveSync zie je elke wijziging in Vectorworks ook onmiddellijk in Lumion.

© TIM Exclusive Gardens B.V.

“Vectorworks en Lumion geven ons de mogelijkheid om onze workflow te optimaliseren en hoogwaardige kwaliteit te bieden aan onze klanten”

© TIM Exclusive Gardens B.V.

Ontwerpers kiezen voor Lumion
En wie kan hen ongelijk geven? Lumion betekent minder wachttijd bij het renderen en meer tijd om te ontwerpen.

Combineer Lumion met Vectorworks, bouw in geen tijd de context die jouw project nodig heeft en breng je ontwerp tot leven! Probeer de software zelf uit en ontdek alle voordelen voor je ontwerpwerk op designexpress.eu

 

© TIM Exclusive Gardens B.V.

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Design Express

Vectorworks Landschap: de enige CAD-oplossing die je nodig hebt. Bij Des...

Partner uitgelicht | MASCOT® Workwear

WERKKLEDING VOOR HOVENIERS Een outfit van MASCOT® WORKWEAR zorgt ervoor d...

Partner uitgelicht | Royal Grass

Hello Happiness Sinds 2003 pionier in de kunstgras markt In 2003 waren w...

Partner uitgelicht | BIOnyx

Langer genieten van je composiet & polymeer tuinmaterialen! Mooie, s...