Partner uitgelicht | TSD IT

Laat klanten digitaal kennis maken met hun toekomstige tuin.

De makkelijkste weg naar een 3D ontwerp
Binnen een aantal uren maakt u een mooie 3D impressie voor uw klant. Met 3DTUIN Designer haalt u een krachtige en zeer gebruiksvriendelijke ontwerptool in huis. Eenvoudig in gebruik en professioneel in resultaat. Met dit 3D tuinontwerp programma brengt u het ontwerp tot leven. De prachtige 3D weergave laat een onvergetelijke indruk achter bij uw klant.

Neem uw klant mee in een tuinwandeling en toon hen hoe de tuin eruit zal zien in de lente, de zomer, het najaar of de winter. Speel met verlichting in uw ontwerp en laat het verschil tussen dag en nacht zien. Creëer de ultieme tuinbeleving!

Juist nu: in deze tijd!
Zaken blijven doen in tijden waarin het belangrijk is om gepaste afstand te houden, biedt uitdagingen en doet een nog groter beroep op uw creativiteit als ondernemer.

Hoe komt u in contact met de klant en hoe presenteert u het tuinontwerp zonder dit op locatie toe te lichten? Juist bij deze uitdaging heeft 3DTUIN Designer dan extra waarde. Via een telefonische intake waarbij wensen doorgenomen worden, eventueel aangevuld met het inmeten op locatie (op afstand) bent u snel in staat om uw creativiteit de vrije hand te geven. Zodra het tuinontwerp gereed is, kunt u de potentiële klant een prachtige video toesturen, waarin zij hun tuin in 3D gepresenteerd krijgen.
Zien doet kopen.

Actueel aanbod van planten en materialen
De software beschikt over een groot aantal bibliotheken met planten en materialen van o.a. ACO BV, ADEZZ, Creastone, Ebben boomkwekers bv, Felixwood, FORNO, Furns Straatmeubilair BV, In-lite, Jub Holland, Marlux, METTEN stein + design, One to Sit B.V., Planten (SketchUp), Schellevis ,Beton B.V., Wienerberger Nederland B.V., Zeno Products en MBI De Steenmeesters.

U heeft alle tools binnen handbereik om een prachtig tuinontwerp te realiseren. Wacht dan ook niet langer en ervaar het zelf!

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Design Express

Vectorworks Landschap: de enige CAD-oplossing die je nodig hebt. Bij Des...

Partner uitgelicht | MASCOT® Workwear

WERKKLEDING VOOR HOVENIERS Een outfit van MASCOT® WORKWEAR zorgt ervoor d...

Partner uitgelicht | Royal Grass

Hello Happiness Sinds 2003 pionier in de kunstgras markt In 2003 waren w...

Partner uitgelicht | BIOnyx

Langer genieten van je composiet & polymeer tuinmaterialen! Mooie, s...