Partner uitgelicht | Royal Grass

Hello Happiness

Sinds 2003 pionier in de kunstgras markt In 2003 waren wij, Royal Grass®, het eerste merk dat kunstgras voor tuinen van consumenten en bedrijven ontwikkelde en produceerde. Het was ‘toen’ een hele nieuwe markt die nog volop ontwikkeld moest worden. Freek Verhoeven, de oprichter en ontwikkelaar van Royal Grass, vertelt: “De achterliggende reden voor het ontwikkelen van Royal Grass is dat ons kunstgras een oplossing biedt voor tuinen waar natuurgras niet goed kan of mag groeien.

Over het algemeen zijn de tuinen in Nederland klein en door de bebouwing valt vaak een groot deel van de tuin in de schaduw. Dat in combinatie met een slechte grond zorgt ervoor dat natuurgras niet overal goed kan groeien en moeilijk te onderhouden is. Juist voor deze tuinen en plekken is Royal Grass® een aantrekkelijk alternatief: “mooi groen kunstgras dat niet van echt gras te onderscheiden is”. Tuin aan het water in Nederland Ruim 450 Royal Grass® dealers over de hele wereld.

In 2004 hebben wij onze eerste stappen gezet in het buitenland. Nederlanders wonende in ZuidEuropa lazen een krantenartikel in de Nederlandse Telegraaf over ‘een zeer echt lijkend kunstgras’. En aangezien water erg schaars is en sproeien heel duur is in Zuid-Europa, ontstond er daar al snel een markt voor ons kunstgras. Langzaamaan werd ons dealernetwerk groter en groter en kregen we dealers over de gehele wereld. Zo kregen we dealers in Zweden, Frankrijk, Italië, Dubai, Australië en in Maleisië. Nu, op dit moment, tellen wij een dealernetwerk met meer dan 450 dealers verspreid over de hele wereld.

Dat heeft er natuurlijk ook voor gezorgd dat wij, naast prachtige alledaagse tuinen, ook een uitgebreid portfolio hebben met creatieve kunstgras creaties over de hele wereld. Laat je vooral ook eens inspireren door deze prachtige wereldwijde projecten!


Dakrestaurant Hong Kong

Tuin aan het water in Nederland

Pianoroof Kuala lumpur

Park in Stockholm

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Design Express

VECTORWORKS 2023: DE VOORNAAMSTE NIEUWIGHEDEN VOOR TUIN- EN LANDSCHAPSARCHI...

Partner uitgelicht | Mascot workwear

Onze partner Mascot Workwear lanceert op de bouwbeurs de nieuwe Customized ...

Partner uitgelicht | 20ft Concepts

Bij 20ft Concepts® creëren we luxe mobiele wellness units en tuinkantoren...

Partner uitgelicht | RUBI

Eerste tegelsnijder Het begon ooit heel simpel met de allereerste tegels...