Partner uitgelicht | Royal Grass

Royal Grass neemt haar verantwoordelijkheid richting het milieu.

Iedereen heeft een verantwoordelijkheid naar het milieu toe. Wij nemen deze verantwoordelijkheid. Dit doen wij niet alleen door duurzaam te werken, maar ook veiligheid van mens én dier staat bij ons voorop, daarom zijn al onze producten 100% veilig. Doormiddel van ons recyclingprogramma verkleinen wij de plastic afvalberg.

DUURZAAM

Wij streven er niet alleen naar het mooiste kunstgras te maken, we willen dit ook nog eens op een milieuvriendelijke manier doen. Onze fabriek is daarom uitgerust met zonnepanelen die ons voorzien van een groot deel van de energie die nodig is voor het produceren van onze kunstgrassen. Niet voor niets is onze fabriek ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Dit betekent dat we aan de strengste Europese milieu- en kwaliteitseisen voldoen.

100% VEILIG

Royal Grass kunstgras is getest volgens de EN71-3 norm. Deze Europese norm geldt als een van de strengste normen op het gebied van veiligheid en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor speelgoed. Al onze producten hebben deze test doorstaan. Als één ding daarmee als een paal boven water staat, is dat al onze producten gegarandeerd veilig zijn.

RECYCLINGPROGRAMMA

Het Conscious Take Back programma: zodra je het Royal Grass® kunstgras vervangt, nemen wij het in om het te laten recyclen. Ook snijafval – het kunstgras dat over blijft bij het leggen – verdwijnt niet op de afvalberg. Tot nu toe zijn wij de enige aanbieder van kunstgras met dit programma al hopen we dat anderen snel volgen. Dat zijn we verplicht aan de wereld, vinden wij, en verplicht aan de toekomst. Het recyclen van Royal Grass® kunstgras zit overigens in de prijs inbegrepen. Het enige wat jij hoeft te doen is bij je dealer aangeven dat je het gras wilt laten recyclen zodra je nieuw Royal Grass® kunstgras bestelt.

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Design Express

Vectorworks Landschap: de enige CAD-oplossing die je nodig hebt. Bij Des...

Partner uitgelicht | MASCOT® Workwear

WERKKLEDING VOOR HOVENIERS Een outfit van MASCOT® WORKWEAR zorgt ervoor d...

Partner uitgelicht | Royal Grass

Hello Happiness Sinds 2003 pionier in de kunstgras markt In 2003 waren w...

Partner uitgelicht | BIOnyx

Langer genieten van je composiet & polymeer tuinmaterialen! Mooie, s...