Partner uitgelicht | Royal Grass

Leider met innovatie

Royal Grass loopt voorop. Al 17 jaar leider in de kunstgrasbranche. Technologieën als V-shape en MiNT zijn al jaren een begrip. Al enkele jaren terug is daar ReaDY aan toegevoegd, en sinds kort ook SunTEC.

ReaDY staat voor Realistic Directional Yarn. Deze technologie in de grasmat zorgt voor een lichte kroezing in de vezels, waardoor deze meer door elkaar staan en ieder een eigen richting hebben, inderdaad, net zoals in echt gras. Hierdoor oogt het kunstgras zeer natuurgetrouw.

Maar, bij Royal Grass wordt niet stil gezeten en wordt er continue doorontwikkeld. Daarom mag aan het rijtje innovaties nu ook de SunTEC technologie toegevoegd worden. Wat houdt deze SunTEC Technologie in? SunTEC houdt in dat het gras niet perfect groen is. En ja, dat leest u goed, niet perfect groen. Want een gazon van natuurgras is nooit perfect groen, waarom een kunstgrasmat dan wel?  En het klopt, in de meeste matten zit een bruine kroes, maar het bijzondere aan de SunTEC technologie is, dat de bruine vezel bovenin de mat zit, een enkele bruine spriet per graspol. Hierdoor krijgt het gras een natuurlijke en zomerse uitstraling.

De Royal Grass Lush is het eerste product dat is uitgevoerd met de SunTEC technologie. In combinatie met de ReaDY technologie een prachtige, zeer natuurlijke grasmat.

 

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Design Express

Vectorworks Landschap: de enige CAD-oplossing die je nodig hebt. Bij Des...

Partner uitgelicht | MASCOT® Workwear

WERKKLEDING VOOR HOVENIERS Een outfit van MASCOT® WORKWEAR zorgt ervoor d...

Partner uitgelicht | Royal Grass

Hello Happiness Sinds 2003 pionier in de kunstgras markt In 2003 waren w...

Partner uitgelicht | BIOnyx

Langer genieten van je composiet & polymeer tuinmaterialen! Mooie, s...