Partner uitgelicht | MASCOT® Workwear

WERKKLEDING VOOR HOVENIERS

Een outfit van MASCOT® WORKWEAR zorgt ervoor dat niet alleen het eindresultaat van uw werk, maar ook uw Meesters die het maken er #TestedtoWork uitzien.

MASCOT biedt een grote selectie werkkleding voor hoveniers die perfect is voor werk in de buitenlucht, het hele jaar door.

Het werk als hovenier biedt vele uren werk in de buitenlucht, en de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd ongeacht het weer. Dat stelt zeer specifieke eisen aan uw werkkleding en de functies ervan, aangezien de kleding u optimaal moet kunnen beschermen tegen weer en wind. MASCOT biedt een grote selectie werkkleding voor hoveniers die perfect is voor werk in de buitenlucht, het hele jaar door.

In het assortiment vindt u functionele werkkleding met hoog comfort. Er zijn producten die zijn gemaakt van 100% stretchstof, wat u optimale bewegingsvrijheid geeft wanneer u in verschillende werkhoudingen werkt. De werkkleding voor hoveniers is bovendien ontworpen met een reeks praktische zakken, zodat u gemakkelijk bij uw gereedschap en uitrusting kunt.


Kleding voor hoveniers voor de koude maanden

Wanneer het buiten erg koud is, is het belangrijk dat u warm genoeg gekleed bent zodat u de warmte kunt vasthouden. Tegelijkertijd moet u zich vrij kunnen bewegen en uw werkzaamheden kunnen doen zonder oververhit en doorweekt van het zweet te raken. U moet met andere woorden de warmte kwijt kunnen raken met behulp van ademende materialen.

MASCOT adviseert u om u in verschillende laagjes te kleden – een vochtafdrijvende laag aan de binnenkant, één of meer isolerende tussenlagen en op regenachtige dagen een waterdichte laag aan de buitenkant. Op die manier bereikt u een goed isolerend effect, terwijl u tegelijkertijd gemakkelijk kleding uit en aan kunt trekken als u het te warm of te koud krijgt. In het assortiment van MASCOT met werkkleding voor hoveniers vindt u onder andere functioneel ondergoed, sweaters, winterjassen, winterbroeken, Amerikaanse overalls en accessoires voor de wintergarderobe.

Tijdens de koude maanden zijn sokken ook een belangrijk deel van de kleding. Als u koude voeten hebt, zal de rest van uw lichaam ook vrij snel koud worden. Ga voor de sokken van MASCOT met wol en COOLMAX®. De wol isoleert en houdt u warm, terwijl COOLMAX® zorgt voor effectieve vochtafdrijving om afkoelen te voorkomen.


Werkkleding voor hoveniers voor de warme maanden

Wanneer het in de zomer warm is buiten, is een lange werkbroek vaak te warm. In het assortiment van MASCOT met werkkleding voor hoveniers vindt u zowel korte broeken als driekwartbroeken voor de zomermaanden. U kunt bijvoorbeeld een driekwartbroek kiezen waarin u een paar kniebeschermers kunt stoppen om uw knieën te beschermen.
Bij de werkkleding voor hoveniers van MASCOT vindt u ook T-shirts, werkvesten (voor het bewaren van heel veel gereedschap) en werkkleding met UV-bescherming zodat de zon er niet doorkomt en uw huid beschadigt.

Zelfs in de zomer is een regenbui niet geheel onwaarschijnlijk. Daarom is het belangrijk om een licht jack te hebben dat u droog kan houden. U vindt zowel waterafstotende als waterdichte (EN 343) jassen in de werkkleding voor hoveniers van MASCOT.

Meer informatie? Kijk op www.mascot.nl

 

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Design Express

VECTORWORKS 2023: DE VOORNAAMSTE NIEUWIGHEDEN VOOR TUIN- EN LANDSCHAPSARCHI...

Partner uitgelicht | Mascot workwear

Onze partner Mascot Workwear lanceert op de bouwbeurs de nieuwe Customized ...

Partner uitgelicht | 20ft Concepts

Bij 20ft Concepts® creëren we luxe mobiele wellness units en tuinkantoren...

Partner uitgelicht | RUBI

Eerste tegelsnijder Het begon ooit heel simpel met de allereerste tegels...