Partner uitgelicht | MASCOT® WORKWEAR

MASCOT introduceert nieuwe hi-vis collectie met ULTIMATE STRETCH

MASCOT® ACCELERATE SAFE is een compleet productassortiment van hi-vis veiligheidskleding met een nieuwe moderne look. Voor iedereen die bijzondere eisen stelt aan veiligheidskleding en die het allerbeste wil op het vlak van veiligheid, innovatieve functies en onbeperkte bewegingsvrijheid.

Slim design waarbij de gebruiker centraal staat
Bij de ontwikkeling van MASCOT® ACCELERATE SAFE stonden het uiterlijk en het design van de producten centraal. Dat is onder andere te zien aan de reflectoren die schuin en asymmetrisch zijn. Dat zorgt voor een visuele uitstraling waarbij de gebruiker van de kleding er slanker en dynamischer uitziet. Daarnaast zijn de reflectoren verdeeld over het ontwerp, wat de producten een coole en moderne look geeft. Om de goede bewegingsvrijheid te behouden die de stretchstof van MASCOT® ACCELERATE SAFE biedt, zijn de reflectoren rekbaar.

Met de collectie MASCOT® ACCELERATE SAFE lanceert MASCOT een volledige collectie werkkleding met hoge zichtbaarheid voor zowel mannen als vrouwen. Het productassortiment is zorgvuldig samengesteld om tegemoet te komen aan alle verschillende behoeften van de bouw- en vakwerksector tot de windenergie-industrie en de aanleg van infrastructuur. In de collectie vindt u producten in drie fluorescerende kleuren, geel, oranje en rood, met in totaal negen verschillende kleurencombinaties. Bovendien kunt u bij MASCOT® ACCELERATE SAFE een groot aantal producten vinden van lichte, slijtvaste materialen met onovertroffen bewegingsvrijheid – onder andere producten van 100% stretchstof of met stretchzones.

Producten speciaal voor vrouwen
MASCOT® ACCELERATE SAFE heeft ook kleding die ontworpen is voor vrouwen, zoals lange broeken, korte broeken en rokken met de DIAMOND-pasvorm van MASCOT. Deze pasvorm is speciaal voor vrouwen met een verschil van meer dan 20 centimeter tussen hun taille- en heupomtrek. Daarnaast zijn er T-shirts, fleecetruien, softshelljacks, shelljacks en winterjassen voor vrouwen.

Zichtbaarheid en veiligheid voor alle branches
Met deze brede collectie is het mogelijk om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende doelgroepen met uiteenlopende gebruiksmogelijkheden voor de kleding. Tegelijkertijd kan worden voorzien in de individuele wensen van elke medewerker. Voor de hele MASCOT® ACCELERATE SAFE-collectie geldt dat u de hoogste veiligheid bereikt met producten die zijn goedgekeurd conform EN ISO 20471 en die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden zonder certificering, om zo de gewenste veiligheidsklasse te bereiken.

Broeken met maximale bewegingsvrijheid
MASCOT® ACCELERATE SAFE is veiligheidskleding met functionele productdetails, gemaakt van grondig geteste stofkwaliteiten. In MASCOT® ACCELERATE SAFE vindt u onderstukken van vier verschillende stofkwaliteiten met elk unieke eigenschappen.

Stofkwaliteit 511 – stretchstof die industrieel gewassen kan worden
De stof heeft stretch in vier richtingen, wat zorgt voor een onovertroffen bewegingsvrijheid, waarbij nergens iets te strak zit of irriteert. De multifunctionele stretchstof combineert een laag gewicht met een hoge slijtvastheid en is ook nog eens waterafstotend. Deze stof kan industrieel worden gewassen, wat echt uniek is.

Stofkwaliteit 711 – hi-vis stretchstof met rek in vier richtingen
Een hi-vis stofkwaliteit met stretch in vier richtingen en ultieme bewegingsvrijheid. Stofkwaliteit 711 kan worden beschouwd als een fluorescerende versie van de stofkwaliteit 311, die veel mensen kennen van de MASCOT® ADVANCED-collectie.

Stofkwaliteit 236 – laag gewicht met stretchzones
Deze stofkwaliteit combineert een laag gewicht met stretchzones. Kies voor producten van stofkwaliteit 236 als u erg slijtvaste lichtgewichtproducten van hoge kwaliteit nodig hebt. De stretchzones zijn zo op de producten geplaatst dat ze de gebruiker optimale bewegingsvrijheid bieden. Stofkwaliteit 236 kan industrieel worden gewassen.

Stofkwaliteit 510 – stretchstof met een extra laag gewicht die industrieel gewassen kan worden
Stof met stretch in vier richtingen en een extra laag gewicht, geschikt voor industrieel wassen. Bijzonder aan kwaliteit 510 zijn het lage gewicht en het hoge gehalte aan gerecycled polyester. Met producten van stofkwaliteit 510 krijgt de gebruiker slijtvaste producten met een hoog comfort.

Kijk voor de gehele collectie op: https://www.mascot.nl/nl/mascot-accelerate-safe 

 

 

 

 

Overig nieuws


Partner uitgelicht | BOREK

IL BUONO, IL SOFTLINE BOREK is met recht trots op de samenwerking met h...

Partner uitgelicht | Renson

Pergola als partyplace to be Een tuinfeest met alle toeters en bellen? Z...

Nieuwe website Design Express – Empowering designers!

Design Express, vooral bekend bij architecten als distributeur van Vectorwo...

Partner uitgelicht | Tablazz

Randafwerking ook in ronde vormen mogelijk! Hout leent zich ideaal als zwe...