Partner uitgelicht | Info Groen

Kantoor op zak met Vision-Mobile

Vision Mobile maakt het werk van hovenier een stuk makkelijker. Met het digitale projectdossier heb je alle informatie, van tekeningen, werkinstructie, foto’s tot e-mails, bij de hand. Daarnaast is de urenregistratie met de app een fluitje van een cent.

Functionaliteiten

Onder het overzichtelijke knoppenmenu van Vision Mobile staan zes iconen: Uren boeken, Project, Acties, Planning, Relatie en Medewerker.

Onder de kop Relaties zijn alle klanten en de projecten zichtbaar. Onder de kop Project kan de voorman vijf functies openen: Dashboard, Boeken, Verslagen, Documenten en Oplevering. Doordat alles nu digitaal beschikbaar is hoeft de voorman geen map met tekeningen en dergelijke meer mee te nemen naar de werklocatie. De voorman opent het digitale projectdossier op de tablet of telefoon en met één druk op de knop kan iedereen aan de slag.

In Documenten staan tekeningen, Klic-meldingen, foto’s, boekingen, verslagen en een digitale handtekening voor bij de oplevering. De voorman kan dit ook al eerder inzien om zich voor te bereiden, mits de werkvoorbereider alles heeft klaargezet in de app.

In Verslagen kan de voorman alle communicatieverslagen zien. Alle communicatieverslagen worden digitaal geregistreerd. Het kantoor is ook in de app geïntegreerd en kan berichten direct doorzetten om actie te ondernemen.

In het Dashboard kan de voorman bijvoorbeeld het jaarurenmodel (gemaakt vanuit de cao) en het aantal verlofdagen zien. In het urenmodel kan de werkgever werk inboeken dat nog niet gedaan is. Hierdoor ontstaat een volledige aanwezigheidsadministratie.

Als er een projectplanning is gemaakt, kan de voorman deze in Planning inzien en direct gebruiken als onderlegger voor de urenregistratie. Met nog enkele kleine aanpassingen is het boeken klaar; bijna alles stond immers al digitaal vermeld.

Autorisatie

In Vision Mobile kunnen autorisatierollen worden toegewezen, zoals die van projectleider, voorman en medewerker, zodat iedereen de informatie in beeld heeft die hij of zij nodig heeft.

Vision-Mobile geeft rust en overzicht

B&C Hoveniers heeft Vision Mobile op iPads geïnstalleerd; in beide bedrijfswagens ligt er een. ‘Mijn medewerkers bellen me niet meer met de vraag waar de klant ook alweer woont. Alle project- en klantinformatie staat in het systeem. Nu werk ik alleen nog met de urenregistratie en offertes in Vision Mobile, maar de planning komt daar binnenkort bij. Dat is handig, omdat wij veel vaste werkzaamheden hebben die steeds terugkomen. Van ons werk is 60 procent aanleg en 40 procent onderhoud. Het vaste werk is eenvoudig periodiek in te voeren in een jaarplanning, die iedereen via Vision Mobile kan inzien. Op basis van deze planning kunnen we onze uren efficiënter indelen.’

Meer informatie? Kijk op vision-mobile.nl

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Design Express

Vectorworks Landschap: de enige CAD-oplossing die je nodig hebt. Bij Des...

Partner uitgelicht | MASCOT® Workwear

WERKKLEDING VOOR HOVENIERS Een outfit van MASCOT® WORKWEAR zorgt ervoor d...

Partner uitgelicht | Royal Grass

Hello Happiness Sinds 2003 pionier in de kunstgras markt In 2003 waren w...

Partner uitgelicht | BIOnyx

Langer genieten van je composiet & polymeer tuinmaterialen! Mooie, s...