Partner uitgelicht | Design Express

Vectorworks Landschap: de enige CAD-oplossing die je nodig hebt.

Bij Design Express willen we ontwerpers zo goed mogelijk ondersteunen. Dit doen we door alleen krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke software-oplossingen aan te bieden. Vectorworks Landschap is er daar één van. In tegenstelling tot andere software, ondersteunt deze CAD-oplossing jouw project van begin tot eind en dit met gereedschappen die speciaal voor tuin -en landschapsontwerpers gemaakt zijn.

Snel en makkelijk

Met Vectorworks Landschap haal je de ultieme CAD-software voor tuinontwerpers en tuin- en landschapsarchitecten in huis. Dit alles-in-één-programma vereenvoudigt het ontwerpproces, het presenteren in 2D, het visualiseren in 3D en het maken van beplantingsplannen en technische tekeningen. Het geeft je automatisch de plantenlijsten en berekent de staat van hoeveelheden. Met Vectorworks zijn al je tekeningen, details, ontwerpen en schema’s aan elkaar gekoppeld. Je ontwerpt dus tegelijk in 2D en 3D. Doordat je alles maar één keer hoeft te tekenen, bespaar je tijd en beperk je de kans op fouten.

© ADEZZ & FURNS

Hoogkwalitatieve 2D- en 3D-bibliotheken

Om klanten een zo concreet mogelijk beeld te bieden van hun toekomstige tuin, bevat Vectorworks tal van branchespecifieke bibliotheken in zowel 2D als 3D. Je vindt er barbecuestellen, tafels en stoelen, parasols, tuinverlichting en nog veel meer van bekende leveranciers zoals o.a. TUUCI, ADEZZ, FURNS en FORNO. De rechtstreekse verbinding met de bomencatalogus van Van de Berk, maakt Vectorworks helemaal interessant voor tuin -en landschapsontwerpers. Door de instant toegang tot hun voorraad en prijzen, kan je zelfs meteen offertes aanvragen.

Wil je nog meer weten over Vectorworks Landschap of ervaar je de veelzijdigheid en flexibiliteit graag zelf? Contacteer ons via [email protected] of op 0182 756 660. Wij helpen je graag op weg!

 

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Design Express

VECTORWORKS 2023: DE VOORNAAMSTE NIEUWIGHEDEN VOOR TUIN- EN LANDSCHAPSARCHI...

Partner uitgelicht | Mascot workwear

Onze partner Mascot Workwear lanceert op de bouwbeurs de nieuwe Customized ...

Partner uitgelicht | 20ft Concepts

Bij 20ft Concepts® creëren we luxe mobiele wellness units en tuinkantoren...

Partner uitgelicht | RUBI

Eerste tegelsnijder Het begon ooit heel simpel met de allereerste tegels...