Partner uitgelicht | BERA®

BERA®, uw duurzame meester in de tuin!

BERA B.V. is een Nederlandse onderneming, gestart in 2009, teneinde “groene” ofwel duurzame producten te ontwikkelen, produceren en distribueren voor tuinen, landschap en openbaar groen. Wij streven ernaar om alle producten zowel in de toepassing als tijdens de productie duurzaam te laten zijn.

In minder dan 10 jaren zijn we wereldwijd marktleiders geworden op het gebied van stabilisatie van grind, split, gras maar ook bestrating. De grindstabilisatie waarbij we voor het belangrijkste product, BERA Gravel Fix® Pro, erkend zijn middels het Cradle to Cradle Certified™ Silver certificaat: https://www.c2ccertified.org/products/scorecard/gravel_fix

Inmiddels zijn miljoenen m2 geplaatst in vrijwel alle klimaatzones die er mede voor zorgen dat ons kostbare regenwater snel infiltreert naar het grondwater. Op deze manier dragen we bij aan het verbeteren van de grondwater huishouding in meer dan 43 landen in de wereld.

Het BERA team heeft zich verder als doel gesteld om producten te leveren die uitblinken in kwaliteit en lange levensduur. Met dit doel als uitgangspunt en een consequente uitoefening van de duurzame strategie is het gelukt om de verwachtingen van alle klanten te overtreffen in alle landen. Onze Europese productie faciliteiten zijn ingericht volgens de hoogste kwaliteitsnormen conform Lloyds/ISO9001 en ISO14001. De centrale ligging van de productie levert ons de kortste weg op naar de meeste partners, een verdere minimalisering van onze CO2 voetafdruk. Als onderdeel van ons beleid (MVO) werken bij ons in de productie 60% van de mensen met beperkingen.

Met de historisch lange ervaring in architectuur en landschapstuinen, heeft BERA successievelijk haar programma uitgebreid met professionele ‘groene’ oplossingen voor de landschapsarchitect, hovenier en aannemer.

We verwelkomen u graag bij het BERA Team!

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Royal Grass

Hello Happiness Sinds 2003 pionier in de kunstgras markt In 2003 waren w...

Partner uitgelicht | BIOnyx

Langer genieten van je composiet & polymeer tuinmaterialen! Mooie, s...

Partner uitgelicht | Welvaere

Buitenkoken op houtvuur Welvaere heeft 4 verschillende houtgestookte bu...

Partner uitgelicht | Starline

De Starline Urban Active Line is met haar compacte afmetingen het perfecte ...