Partner uitgelicht | Dutch Luxury Garden Concepts

Bij Dutch Luxury Garden Concepts creëren we luxe mobiele wellness units en tuinkantoren. We hebben verschillende outdoor concepten, zodat je voor alle luxe oplossingen bij ons terecht kunt. Wij zorgen ervoor dat ieder concept aansluit op je voorkeur en stijl.

Het luxe tuinkantoor is dé totaaloplossing in de tuin

Even na het diner nog wat werk verzetten voor dat ene project. Helaas kijkt de rest van je gezin een actiefilm op televisie die je letterlijk kunt volgen vanaf de keukentafel. Of je zit relaxt op de bank een boek te lezen, komen je kinderen met en paar vriendjes binnen. Nu heb je geen concentratie meer om één alinea verder te lezen. Misschien tijd voor een kantoor aan huis, maar niet zomaar een houten cabine in de tuin?

Mark zocht een totaaloplossing voor een kantoor aan huis. Hij wilde een rustige werkplek en relaxplek voor zichzelf, maar ook iets unieks wat niet iedereen heeft dichtbij zijn huis in Zoetermeer. Samen met zijn hovenier keek hij naar alle wensen die hij had voor de invulling van zijn nieuwe tuin. Hierbij wees Don Hoveniers op de tuinkantoren van 20ft Office®.

Iedere 20ft Office® is uniek

“Ik was direct verkocht door het concept. Iets moois en unieks, wat ik zelf samen mocht stellen,” vertelt Mark over zijn luxe tuinkantoor. De tuinkantoren van 20ft Office® zijn allemaal handgemaakt naar eigen voorkeuren, waardoor ieder ontwerp uniek is. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk voor de buitenzijde, zoals douglas, Red Cedar of thermisch behandeld bamboe. De aankleding en indeling voor het interieur zijn ook naar voorkeuren te produceren. Zo is het mogelijk om een keuken of sanitaire voorzieningen te plaatsen in je tuinkantoor, voor een volledige autonome thuiswerkplek.

Handgemaakt. Kwalitatief. Plug & Play

Aangezien hij een licht en strak interieur in zijn nieuwbouwhuis heeft, koos Mark ervoor om zijn tuinkantoor aan te sluiten op de stijl van zijn huis. De lichte PVC-vloeren in visgraatmotief trok hij vanuit zijn huis door naar zijn 20ft Office®. Het hele kantoor is voorzien van UTP- en wandcontactdozen, waardoor Mark overal zijn werkplek kan inrichten zonder vast zitten aan een standaard lay-out.

We produceren het tuinkantoor met de gekozen opties. Daarna komt het moment waar we allemaal op wachten: de levering. Het mobiele kantoor installeren we binnen enkele uren op de nieuwe locatie “Binnen de kortste keren stond het kantoor er en kon ik er gebruik van maken,” zegt Mark over de plaatsing.

Tegenwoordig kan hij het kantoor niet meer wegdenken uit zijn tuin. De 20ft Office® biedt een fjne extra ruimte waar hij zich kan afzonderen. Of het nu voor werk of ontspanning is. “Het is absoluut een plek voor mezelf. Een totaaloplossing waar ik heel veel gebruik van maak,” aldus Mark.

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Design Express

VECTORWORKS 2023: DE VOORNAAMSTE NIEUWIGHEDEN VOOR TUIN- EN LANDSCHAPSARCHI...

Partner uitgelicht | Mascot workwear

Onze partner Mascot Workwear lanceert op de bouwbeurs de nieuwe Customized ...

Partner uitgelicht | Dutch Luxury Garden Concepts

Bij Dutch Luxury Garden Concepts creëren we luxe mobiele wellness units en...

Partner uitgelicht | RUBI

Eerste tegelsnijder Het begon ooit heel simpel met de allereerste tegels...