Studio REDD

Wij hebben de overtuiging dat een goed ontworpen tuin het verschil maakt tussen ergens wonen en je echt thuis voelen.
Naar website
Wanneer wij werken aan een tuinontwerp voor onze opdrachtgevers, creƫren we harmonie tussen architectuur, landschap en leefstijl. Ons specialisme is het turn key en onder architectuur realiseren van private (villa)tuinen, dakterrassen, wellnessruimtes en landschappen. Voor zakelijke en professionele opdrachtgevers (zoals overheden, architecten en vastgoedinvesteerders) ontwikkelen en verwezenlijken wij daarnaast plannen voor de openbare buitenruimte.

Altijd staat de gebruiker met zijn wensen en manier van leven centraal. Daarnaast gebruiken we onze vooruitstrevende visie op design om een tot in detail uitgewerkt en individueel ontwerp te realiseren. Elk eindresultaat is persoonlijk, helder in lijnvoering en een ultieme balans tussen architectuur en landschap.

Onze opdrachtgevers hechten zeer aan onze kwaliteiten en de waarde van ons netwerk met leveranciers en partners. Zij kiezen bewust voor een zorgeloze turn key oplossing voor hun buitenruimte. Daarom starten wij elk project met een volledig uitgewerkt ontwerp en eindigen we pas als het project tot in de kleinste details is afgerond. Niet alleen het design maar ook beplanting, materialen, verlichting en meubilair maken onderdeel uit van onze brede expertise. Het is ons doel om volledige ontzorging te bieden. Dat doen we op een heldere manier. Alle aspecten, inclusief planning, samenwerkingspartners, leveranciers en kostenopbouw houden we in de hand en leggen we per beslissing ter goedkeuring voor.

EEN IMPRESSIE

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een selectie van de projecten die Studio REDD heeft ontworpen.

NEEM CONTACT OP

Abcovenseweg 21C 5051 PT Goirle
T: 013-7440097