Knops tuindesign

Knops Tuindesign is specialist in het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen door heel Nederland.
Naar website
We leveren maatwerk door steeds opnieuw te zoeken naar de perfecte balans tussen de wensen van u als klant en de randvoorwaarden van de bestaande omgeving. Met als resultaat een beleving van luxe, rust en harmonie in een tuin die gewoon klopt, in ieder seizoen.

Iedere gewenste beleving en functie van een tuin is uniek: van een plek waar u tot rust komt, tot een visitekaartje voor uw bedrijf. Dat vraagt om creatieve ideeën en innovatieve oplossingen. Knops Tuindesign heeft een passie voor vernieuwing en werkt graag vanuit de laatste trends en ontwikkelingen. Iedere opdracht is voor ons weer een nieuwe uitdaging om u vanuit onze creativiteit en passie voor tuinen te inspireren.

Een tuin omvat vele aspecten en kan uit veel verschillende elementen bestaan. Zo kunnen een overkapping, zwembad of buitenkeuken onderdeel van uw wensen zijn. Bij Knops Tuindesign pakken we uw project graag van ontwerp tot en met realisatie op. We hebben hiervoor de juiste kennis en expertise in huis.

Wij werken uitsluitend met de beste professionals. Alleen zo kunnen we garanderen dat het ontwerp en de beleving die we samen vooraf hebben bepaald, in alle elementen van de tuin gewaarborgd blijven. We werken volgens een gestroomlijnd proces dat zichzelf al vele malen bewezen heeft.

EEN IMPRESSIE

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een selectie van de projecten die Knops tuindesign heeft ontworpen.

NEEM CONTACT OP

Maidstone 40 5026 SK Tilburg
M: 06 - 44 41 74 73