Erik van Gelder

Erik van Gelder tekent het design voor kleine en grote tuinen, patio s en dakterrassen, bij villa s en herenhuizen, van de stad tot het platteland.
Naar website
Hoe divers de ontwerpen soms ook zijn, tóch zijn ze altijd herkenbaar als een tuin van Erik van Gelder. Verfijnd, met subtiele knipogen. Netjes in balans, met spannende contrasten. Van een constante kwaliteit, met veel aandacht voor stijl en comfort.

De liefde voor de natuur zit bij Erik van Gelder in het DNA. Zijn grootvader had een kwekerij en was met tuininrichting bezig, en zijn vader had een hoveniersbedrijf. Dat Erik in 1999 tuinarchitectuur ging studeren aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein, was een logische stap.

Ontwerpen op niveau  |  Nadat Erik zijn studie succesvol afrondde, was hij nóg meer gegrepen door de natuur. Hij deed relevante werkervaring op in de (inter)nationale tuin- en landschapsarchitectuur. Maar hij wilde zijn eigen stempel drukken, en richtte daarom zelf een ontwerpbureau op: VGDesign.

Erik ontdekte dat zijn ontwerpvoorkeur uitging naar exclusieve tuinen voor het hoogste segment. Onder de naam Stijltuinen ging hij luxueuze tuinen ontwerpen.

Maatwerk als standaard  |  VGDesign en Stijltuinen bestonden enkele jaren broederlijk naast elkaar, tot VGDesign opging in Stijltuinen. Sinds 2012 bespeelt Erik het hogere segment van de markt met Ontwerpbureau Erik van Gelder. We creëren onze eigen tuinproducten onder het label by Erik van Gelder : duurzame, markante items die een ruimte áf maken en er een uitgesproken identiteit aan geven.

EEN IMPRESSIE

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een selectie van de projecten die Erik van Gelder heeft ontworpen.

NEEM CONTACT OP

Maarsbergseweg 41 3931 JE Woudenberg
T: 085-06 06 561