Don hoveniers

DON Hoveniers kent geen grenzen! Al ruim vijfenveertig jaar zetten we onze kennis en liefde voor het vak in om mooie tuinen te creëren voor particulieren evenals zakelijke relaties.
Naar website
Dagelijks is ons vaste team van hoveniers aan de slag met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen in Nederland en buitenland. Waar bij andere partijen externe specialisten nodig zijn, beschikt DON Hoveniers over een eigen netwerk van betrouwbare toeleveranciers. Daarbij werkt DON met de allerbeste materialen, zodat iedere aangelegde tuin er jaren later nog steeds perfect uitziet.

DON Hoveniers is een van de oudste hoveniersbedrijven die het Westland rijk is. De basis van het bedrijf werd gelegd door hovenier René Don. Met een geheel eigen visie op ondernemen, wist hij het bedrijf bekend te maken als vooraanstaand hoveniersbedrijf dat stond en nog steeds staat voor innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Inmiddels staat Martijn Poortvliet al ruim 12 jaar aan het roer van DON Hoveniers en is DON alom bekend in binnen- en buitenland.

EEN IMPRESSIE

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een selectie van de projecten die Don hoveniers heeft gerealiseerd.

NEEM CONTACT OP

Hagemanstraat 74a 2691 WR s'-Gravenzande
T: 0174 – 623 663