WELVAERE

Welvaere is een Nederlands bedrijf met Scandinavische roots. Wij zijn de makers en ontwerpers van quality time producten in de buitenlucht. Gek op een houtvuurtje, ontspanning en het buitenleven.
Naar website
Quality. Time. Outdoors. Daar staat Welvaere voor. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor onze producten als voor de momenten die onze producten bieden. Wij nemen de tijd voor jou en het maken van hoogstaande producten, zodat jij de tijd kan nemen om te ontspannen in de buitenlucht.

Makers & ontwerpers

Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten. Producten waar we zelf helemaal fan van zijn. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen waar onze producten vorm krijgen. Een aparte hal voor de productie van onze Ducktubs en eentje voor onze Tønsauna’s.

Wanneer je beide productiehallen inloopt komt de geur van vers gezaagd hout je tegemoet. Iedere plank wordt persoonlijk door ons geselecteerd, met de hand gezaagd en met veel liefde gemonteerd op de hottub of sauna.

Het voordeel van onze eigen productie is dat iedere hottub en sauna helemaal naar eigen wens samengesteld kan worden. Door het toevoegen of juist weglaten van luxe opties, creëert iedereen de hottub of sauna van zijn of haar dromen.

Partner uitgelicht | Welvaere

Buitenkoken op houtvuur Welvaere heeft 4 verschillende houtgestookte bu...

Een impressie van onze hottubs

Welvaere

NEEM CONTACT OP

Amersfoortseweg 96 3862 NE Nijkerk
T: 0342- 712032