Vande Moortel

Steenbakkerij Vande Moortel is opgericht in 1864 in de Scheldevallei te Oudenaarde. Geleid door de familie Vande Moortel groeide de firma uit tot de Belgische marktleider in straatbakstenen.
Naar website
De straatbakstenen van Vande Moortel onderscheiden zich door hun kwaliteit, lage wateropname, kleurechtheid, duurzaamheid en eerbied voor het milieu.

De straatbakstenen van Vande Moortel, dat is klasse voor private en openbare projecten. Kwaliteitsvolle straatbakstenen met karakter kunnen elke buitenruimte een extra dimensie bieden. De verschillende kleuren, formaten en de diverse legverbanden scheppen eindeloze mogelijkheden voor elke ontwerper. Straatbakstenen zijn gemakkelijk te combineren met andere materialen en door hun natuurlijk karakter passen ze in elke omgeving. Bovendien hebben ze een lange levensduur en kunnen ze als materiaal hergebruikt worden.

Steenbakkerij Vande Moortel, sinds jaar en dag marktleider, heeft ervoor gezorgd dat dit product is blijven evolueren en zijn plaats heeft behouden als hoogstaand en kwalitatief verhardingsmateriaal.

De straatbakstenen van Vande Moortel onderscheiden zich door hun kwaliteit, lage wateropname, kleurechtheid, duurzaamheid en eerbied voor het milieu. Ze zijn verkrijgbaar in unieke kleuren en formaten zoals het ecologische Brick7-formaat en de gesmoorde grijstinten. Ze worden wereldwijd gebruikt in prijswinnende projecten (RHS, SGD…) door toonaangevende landschapsarchitecten en tuinontwerpers.


Clay Paver Awards 2020-2021

REWARDING SUSTAINABLE PLACES SHAPED WITH CLAY PAVERS

The Vande Moortel Clay Paver Awards promote and support unique designs using Clay Pavers. Schemes that meet today’s challenges like sustainability, accessibility, cost/efficiency and many more.

It is our strong belief that because of their characteristics our clay pavers belong in these high demanding spaces. As a result we want to promote the ones containing our products and reward the designers and architects responsible. Big or small, private or public, indoor or outdoor.

Count me in!

Partner uitgelicht | Vande Moortel

Tuin in hoevestijl met tijdloos karakter om ‘tijdloos’ te genieten D...

Vande Moortel Clay Paver Awards 2020-2021

REWARDING SUSTAINABLE PLACES SHAPED WITH CLAY PAVERS The Vande Moortel C...

Partner uitgelicht | Vande Moortel

Duurzaamheid en natuurlijke uitstraling als troef van SeptimA Antraciet str...

Partner uitgelicht | Vande Moortel

Nieuwe showroom en kantoren Vande Moortel: een permanente concept store ...

Partner uitgelicht | Vande Moortel

Zwemvijver omringd door straatbakstenen als schakel tussen tuin en landscha...

Partner uitgelicht | Steenbakkerij Vande Moortel

Mix van authentieke en duurzame straatbakstenen verbindt het duinlandschap ...

Partner uitgelicht | Steenbakkerij Vande Moortel

Landschapstuin met kleiklinkers vervolmaakt gerenoveerde vierkantshoeve ...

Partner uitgelicht | Steenbakkerij VanDe Moortel

Kunstig aangelegde kleiklinkerpaden in een rustgevende tuin. Discreet waar ...

Partner uitgelicht | Steenbakkerij Vande Moortel

Make-over Hotel Arena in Amsterdam resulteert in smaakvol parkhotel. Anc...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Scheldekant 5 BE-9700 OUDENAARDE
T: +32(0)55-335566