TSD IT bv

TSD is totaalleverancier van ICT-oplossingen in de groene sector. Al jarenlang levert TSD als dienstverlener en leverancier van software en hardware, doelgerichte oplossingen voor de hovenier, tuinontwerper en groenvoorziener.
Naar website
Kennispartner: Door het jarenlang leveren van innovatieve en krachtige software aan de groene sector heeft TSD, sinds 1981, een schat aan kennis van de branche en de specifieke zaken daarbinnen opgedaan. Dit, aangevuld met goede banden met brancheorganisaties én de groene achtergrond van een groot aantal van de medewerkers, maken TSD tot een onderscheidende ICT-dienstverlener voor de (boom)kweker, de hovenier, tuinontwerper en groenvoorziener. Deskundige ICT-partner: TSD ondersteunt de groene professional door de toepassing van moderne technieken en het door ontwikkelen van ICT-oplossingen. TSD is marktleider op het gebied van software voor de boomkwekerij. Niet alleen in Nederland, maar in meer dan 8 landen in Europa en Noord-Amerika. Voor de brede groene sector richt TSD zich op ICT-oplossingen die staan voor efficiëntie, tijdwinst en het ontzorgen van de groene professional. Van boomkwekerijen en handelsbedrijven tot hovenier, tuinontwerper en groenvoorziener.

Producten uitgelicht:

3DTUIN Designer

Creëer en verbeter uw tuinontwerp met de unieke ontwerpsoftware van 3DTUIN Designer. Wandel samen met klanten door hun virtuele tuin en presenteer het ontwerp. Verwerk nieuwe ideeën direct en bekijk real-time het resultaat. Toon het ontwerp in elke gewenst seizoen en tijdstip van de dag of avond. Zet uw tuinontwerp gemakkelijk om in een 3D film voor een onvergetelijke indruk.

DATAflor BUSINESS

DATAflor BUSINESS is het bewezen succesvolle softwarepakket en dé belangrijkste basis voor een goede projectadministratie, relatiebeheer, calculatie en documentmanagement. BUSINESS kan meegroeien met uw type bedrijf. Het programma is er voor alle types groene professionals: fijn hoveniers, hoveniers en grote groenvoorzieners. Wij hebben drie basis versies namelijk; BUSINESS Easy, BUSINES Pro en BUSINESS Xpert. Er is dus altijd een versie die bij uw bedrijf past!

Partner uitgelicht | TSD IT

Laat klanten digitaal kennis maken met hun toekomstige tuin. De makkelij...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Schrevenweg 4 8024 HA Zwolle
T: 038-8505050