Sundaze by Aluvision

Aluvision is een eerste generatie maakbedrijf waar passie en gedrevenheid centraal staan. Als familiebedrijf vertelt Aluvision met Sundaze een verhaal van ambitie, uitdagingen en groei. We durven te dromen maar houden tegelijkertijd van een “no-nonsense” aanpak. Duurzaamheid, precisie en hoogwaardig afgewerkte producten zijn de kernbegrippen van het Aluvision verhaal.
Naar website
De pergola’s van het Sundaze outdoor gamma van Aluvision worden ontwikkeld en geproduceerd in België, en bieden architecturale structuren die worden gevormd door een uniek ontwerp, uitstekende kwaliteit en hoge efficiëntie. Aluvision creëert met Sundaze een breed scala aan modulaire leef units, en zet elk moment om in een blijvende herinnering. Het buitenleven is nog nooit zo binnen handbereik geweest. Een zorgeloos buitenleven met persoonlijke oplossingen in combinatie met innovatief product design. Sundaze biedt het antwoord op uw vraag om dichter bij de natuur te zijn.

Productontwerp gedreven door elegantie, precisie en vakmanschap zorgt voor unieke architecturale ervaringen en resulteert in wereldwijde erkenning: de Sundaze outdoor living collectie won de 2021 German Design Award, de 2021 iF Design Award, evenals de North American 2020 Gold Award voor Most Valuable Outdoor Product. Het sundaze outdoor gamma wordt verdeeld via plaatselijke dealers. Alle informatie is te vinden op sundaze-outdoor.com.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Aluvision NV Clemence Dosschestraat 44 9800 Deinze, België
+32 9 381 54 70