Max & Luuk

Geniet van de comfortabele uitstraling van MAX&LUUK. Trends voorspellen is terugkijken zonder dat al te veel aan de grote klok te hangen: groot maken wat je in het klein al zag gebeuren. Je moet het wél zien.
Naar website
Voor ons merk MAX&LUUK signaleren wij de trends die er toe doen. Trends die passen bij het even veelzijdig als aantrekkelijk beeld van MAX&LUUK. Een tijdloos beeld dat wij in de afgelopen jaren met zorg en liefde hebben gecreëerd en dat zich heeft ontwikkeld van speels naar volwassen. Een beeld ook waarvoor van meet af aan de accenten op comfort en duurzaamheid zijn gelegd. Met een dikke knipoog naar design en kleur. In onze ontwikkeling als toonaangevend bedrijf op het gebied van buitenmeubelen, hebben we MAX&LUUK bij de hand genomen en het laten opbloeien tot een indrukwekkend en vooral in het oog springend merk.

Ons professioneel ontwerpers team heeft een scherpe, internationale scope op de jongste ontwikkelingen op het gebied van materialen, vormen, kleuren en heeft een haarscherpe voeling voor de lichtvoetigheid van aansprekende ontwerpen. Passend bij de no-nonsense uitstraling van MAX&LUUK. Vloeiende maar ook krachtige lijnen, subliem zitcomfort: de collectie sluit haarfijn aan op het groeiend eigentijdse karakter van het buitenmeubel. Ontdek de variatiemogelijkheden van MAX&LUUK, MIX&MATCH. MAX&LUUK maakt het buitenleven net iets leuker. MAX&LUUK

Partner uitgelicht | Max&Luuk

REST YOUR HEAD MAX&LUUK is uitgegroeid tot een volwassen outdoor fur...

Partner uitgelicht | MAX & LUUK

ALL DAY, ALL NIGHT, ALL LIAM MAX&LUUK staat voor vrijheid en zorgelo...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsweg 7 5061 JX Oisterwijk
T: 013-5288866