Luca Lifestyle / Metallico

Luca Lifestyle is een in Nederland gevestigd bedrijf dat bestaat uit een jong en enthousiast team. Luca Lifestyle concentreert zich op de productie en verkoop van hoogwaardige, lichtgewicht plantenbakken.
Naar website
Het grootste deel van onze collectie is gemaakt van een unieke, zeer sterke materiaalsamenstelling met als hoofdbestanddeel polyester. Dit materiaal is in samenwerking met een Belgische universiteit ontwikkeld. Het materiaal heeft zich in de laatste jaren bewezen waardoor duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd zijn. Onze producten zijn bijzonder sterk, lichtgewicht en UV- en vorst bestendig. Een groot gedeelte van onze collectie is uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in Nederland.

Wij beschikken over een zeer gebruiksvriendelijk B2B-portaal, waar u op een overzichtelijke manier alle informatie over onze producten vindt, onze actuele voorraad ziet en gemakkelijk een rechtstreekse order plaatst. Wij voorzien u graag van inloggegevens voor dit portaal.

Metallico
Een speciale vermelding verdient onze samenwerking met het Zwitserse merk Metallico. We zijn er trots op al jarenlang de exclusieve distributeur van dit topmerk te zijn binnen Europa. Hun high end producten vormen een klasse apart in ons assortiment! Op uw verzoek sturen we u graag een uitgebreide brochure en bijbehorende prijslijst toe.

Partner uitgelicht | Luca Lifestyle

NIEUW: STRETTO! De Stretto collectie is uniek binnen ons assortiment. De...

Partner uitgelicht | Luca Lifestyle

Tijdens het Meesters in de Tuin Event 2021 werd er veel naar gevraagd: ‘Z...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

De Peel 2 4264 KK Veen
T: 0416-725003