Knegt B.V.

Met Knegt Quality Tractors Europe kies je voor betrouwbare machines voor een betaalbare prijs. Knegt beschikt over een ruim assortiment aan tractoren, werktuigen en accessoires waardoor elke klus kan worden geklaard. Sinds eind 2020 is de verkoop van de eerste 100% elektrische tractor gestart en een nieuwe manier van werken geïntroduceerd.
Naar website
Ontdek de velen voordelen van deze 100% elektrische compact tractor. Niet alleen heeft de tractor een werktijd tot wel 5 uur*, ook is hij binnen tweeënhalf uur weer naar 80% opgeladen. Hij wordt aangestuurd door 2 krachtige elektromotoren en heeft een lithium accu. Verder is hij voorzien van 4-wielaandrijving, stuurbekrachtiging en een twee dubbel werkende hydraulische ventielen. Niet alleen is deze elektrische alleskunner fluisterstil, hij heeft ook géén uitstoot van schadelijke stoffen. Verder heeft de elektrische tractor veel minder onderhoud nodig en zijn er natuurlijk ook geen brandstofkosten. Daarnaast zijn er ook nog subsidiemogelijkheden!

Al deze voordelen maken de elektrische Knegt dé ideale compact tractor voor iedere sector.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom waar u een proefrit kunt maken en ervaren hoe het is om op een stille tractor te rijden!

Video

 

NEEM CONTACT OP

Habraken 1207 5507 TB Veldhoven
T. +31 (0)40 - 25 58 416