IN-LITE LAB

in-lite lab. verlicht op creatieve wijze, unieke buitenruimtes in het binnen- en buitenland. Allemaal plekken waar in-lite lab. lichtplannen voor ontwerpt en realiseert. Hiervoor werken we met de armaturen van in-lite maar bieden we ook lichtoplossingen die verder gaan dan standaard. Dare to be different.
Naar website
De wereld zit vol unieke buitenruimtes. Of het nu een tuin, dakterras of openbare ruimte is, deze plekken willen we bij in-lite lab. op een net zo’n unieke manier verlichten. Met lichtoplossingen die verder gaan dan ‘standaard’ en met armaturen die gepersonaliseerd zijn aan de wensen van de klant. Want hoe mooi een buitenruimte overdag ook is, in de avond is het met de juiste verlichting vele malen mooier. Tegelijkertijd willen we de wereld waarin we leven niet uitputten. Daarom gebruiken we verlichting van in-lite design in onze projecten. De verlichting is gebaseerd op laagspanning en uitgevoerd met de laatste LED technologie. Dit maakt het systeem eenvoudig te installeren en vervangen maar bovenal erg duurzaam.

Het Light And Beyond #01 boek is te bestellen via:
https://in-lite.com/nl/lab/boeken

Partner uitgelicht | In-Lite LAB

LIGHT AND BEYOND #1 Dit jaar bestaat in-lite LAB 5 jaar en dat hebben ze...

Meesters in de Tuin TV – Aflevering #7 – In-Lite LAB

In aflevering #7 gaat Niels in 't veen in gesprek met Thijs van Zessen van...

VIDEO PODCAST – IN-LITE LAB

NU LIVE op YouTube & Spotify: Video podcast #1 | Interview met Thijs va...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Stephensonweg 18 4207 HB Gorinchem
Algemeen: +31 (0)184-688760 Thijs: +31 (0)6-10528126 Vincent: +31 (0)6-15549903