Extremis

Eigenwijs en Belgisch, Extremis maakt inspirerend designmeubilair dat noodzaak en kwaliteit verenigt en betekenisvolle interacties stimuleert. Wij toveren radicale ideeën om tot buitengewone ontwerpen met een positieve impact.
Naar website
Met zijn eigenwijze ontwerpen zwemt Extremis sinds 1994 tegen de stroom in. Daarbij staat één doel centraal: ontwerpen maken die het woord ‘meubilair’ een nieuwe betekenis geven. De meubels van Extremis combineren stuk voor stuk multifunctionaliteit, noodzaak, kwaliteit en tijdloos design, maar brengen bovenal mensen samen. Ze zijn gemaakt om je leven lang te koesteren en vervolgens door te geven aan de volgende generatie: tools for togetherness.

Het verhaal van onze tools for togetherness begint lang vóór ze bij jou terechtkomen. Bij Extremis staat maximale eco-efficiëntie centraal tijdens elke stap van het ontwerpproces en doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat we nog eeuwenlang op onze prachtige planeet kunnen leven.

Doordachte ontwerpen en duurzame materialen

Dat doen we door middel van zo klein mogelijke transportvolumes, duurzaam beheerde en hoogwaardige grondstoffen, optimaal gebruik van materialen en kwaliteitseisen die garanderen dat de producten een mensenleven lang meegaan. Onze sterke, duurzame producten zijn toekomstbestendig en worden met veel liefde lokaal, logisch en ecologisch vervaardigd in België.

 

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Couthoflaan 20b 8972 Poperinge, België
+32-57 346020