ECOstyle

Samen de natuurlijke balans van de bodem en de plant herstellen en behouden, zodat we onze wereld beter doorgeven aan de volgende generaties. Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen. Dat is de gedachte waarmee ECOstyle al in ’67 als eerste begon met het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde producten, veilig voor milieu en gezondheid.
Naar website
We zoeken voortdurend naar nieuwe natuurlijke oplossingen en alternatieven voor chemische producten. Hiermee wordt het voor u steeds makkelijker om verantwoorde keuzes te maken. Een betere wereld is namelijk niet ver weg. We zitten er middenin. Nú maak je morgen.

De kracht van de natuur! Met de natuur als kennisbron hebben wij ons unieke bemesting concept ontwikkeld. Hierbij is de balans van de bodem en de daarin levende micro-organismen erg belangrijk. Door de inzet van onze 100% organische meststoffen en bodemverbeteraars worden natuurlijke processen in de tuin niet verstoord, maar juist versterkt. We voeden de bodem en de planten en houden zo het natuurlijke proces in stand. Dit resulteert in een gezonde bodem met sterke en vitale planten. Met de kracht van de natuur houden we zowel bodem als plant in balans.

Naast ons bemesting concept werken wij ook met natuurlijke vijanden als bestrijding van plagen. Iets wat door de klimaatverandering een steeds grotere plek inneemt. Zonder verdere schade aan te brengen aan de natuur kunnen plagen met nematoden, oftewel aaltjes bestreden worden.

Natuurlijke balans

De rode draad van ECOstyle en vanzelfsprekend bij onze producten is een natuurlijke balans herstellen of creëren. Mensen worden steeds bewuster van de voordelen van natuurlijke producten en de positieve effecten hiervan. Door onze producten te gebruiken ondersteunt ook u deze natuurlijke balans.

Meesters in de Tuin TV – Aflevering #5 – ECOstyle

In aflevering #5 van Meesters in de tuinTV gaan we in gesprek met Gerwin te...

Partner uitgelicht | ECOstyle

Tevreden klanten, daar gaat u voor. Om dit te realiseren is er als professi...

Partner uitgelicht | Ecostyle

Bij ECOstyle Professional gaan we graag grondig te werk samen met u als pro...

Partner uitgelicht | Ecostyle

Een succesvolle aanplant van een haag mét sterke wortels Vaak zijn proble...

EEN IMPRESSIE

Bekijk hier een impressie

NEEM CONTACT OP

Ecomunitypark 1 8431 SM Oosterwolde
T: 0516-432122 F: 0516-433113