DJS Hekwerken

Een poort van DJS geeft uw woning extra allure! Een oprijlaan met een stijlvolle poort ervoor markeert de grens van een perceel. Daarmee is het bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Bij het ontwerpen, maken en monteren daarvan komen klassieke ambacht en moderne technieken samen. DJS Hekwerken doet dat al vijfentwintig jaar met oog voor élk detail.
Naar website
Unieke poorten DJS focust zich niet op de standaard hekwerk oplossingen. Er is immers zoveel meer uit een toegangspoort te halen. Niet één poort is hetzelfde want ze worden exclusief voor de klanten gemaakt. De stijlen zijn uiteenlopend, van modern tot klassiek, van subtiel tot robuust, van ijzer tot hout en van handbediend tot geavanceerd. Bij de klassieke poorten heeft DJS zich laten inspireren door de eeuwenoude poorten. Elk detail heeft aandacht gekregen. Zo geven de rondingen en versieringen de poorten een bijzondere allure en maken klassieke lantaarns de poort compleet. Of wat te denken van een inrijpoort met de robuuste eenvoud van het landleven. Een hekwerk met een landelijke uitstraling, vervaardigd van stoere materialen, waarbij elementen als zichtbare schoren herinneringen oproepen aan de traditionele landhekken. Liever modern? Je herkent deze poorten aan de strakke lijnen, moderne materialen en abstracte Bij DJS kiest een klant uit ruim vijftig doordachte modellen draai- en schuifpoorten in verschillende stijlen die op maat gemaakt worden. Veel opdrachtgevers halen genoeg inspiratie uit de stijlselectie van DJS, waarbij de poorten aan elke specifieke wens aangepast kunnen worden met verschillende accessoires en diverse technieken. Is dat niet het geval, dan behoort individueel design tot de mogelijkheden. Om de poort of het hekwerk een persoonlijk tintje te geven, is het mogelijk de naam van het huis of perceel in de poort te verwerken.

In 2017 heeft DJS een geheel nieuw pand betrokken pal langs de A15, hier kunt u in het enige Experience Center van de Benelux op hekwerkgebied kiezen uit vele modellen, die door gebruik van accessoires volledig te personaliseren zijn. De modernste technieken voor het bedienen van uw poort met een smartphone of tablet worden getoond. Op basis van een foto van de entree van de woning of bedrijfspand wordt uw situatie op een groot scherm geprojecteerd en ervaart u hoe uw exclusieve toegangspoort eruit kan zien. De ervaren accountmanagers tonen de bezoekers graag de productieprocessen. Ervaar hoe de vonken ervan af spatten in de werkplaats waar het staal bewerkt wordt! In één dag geplaatst Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. De poort komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en

Op alle offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de leveringsvoorwaarden van de Nederlandse Hekwerk Industrie (NHI), gedeponeerd ter Griffie van de rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De voorwaarden worden u op verzoek toegezonden. elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel daarvan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt. Service en onderhoud Service is één van de pijlers waarop DJS Hekwerken is gebouwd. Klanttevredenheid staat voor ons zeer hoog in het vaandel. We leveren een technisch product met een zo hoog mogelijke kwaliteitsstandaard. Aangezien de producten aan allerlei weersomstandigheden worden blootgesteld en (vrijwel) dagelijks worden gebruikt is goed onderhoud voor een stabiel werkende poort uitermate belangrijk. Daarom
staan de servicemonteurs van DJS 24/7 ter beschikking. Een stijlvolle toegangspoort markeert niet alleen de grens van een perceel, het is bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers.

Meesters in de Tuin TV – Aflevering #4 – DJS Hekwerken

In de vierde aflevering van Meesters in de tuin TV gaat Niels in 't Veen in...

Partner uitgelicht | DJS Hekwerken

Typisch DJS Maatwerk! Daar zijn we bij DJS Hekwerken als sinds 1995 in g...

Partner uitgelicht | DJS Hekwerken & Toegangstechniek

Unieke werkwijze DJS hekwerken Een stijlvolle poort markeert niet alleen d...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Hooglandseweg 2 4214 KG Vuren
T: 0183-562038