DJS Hekwerken

Een poort van DJS geeft uw woning extra allure! Een oprijlaan met een stijlvolle poort ervoor markeert de grens van een perceel. Daarmee is het bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Bij het ontwerpen, maken en monteren daarvan komen klassieke ambacht en moderne technieken. DJS Hekwerken doet dat al sinds 1995 met oog voor elk detail.
Naar website
DJS focust zich niet op de standaard hekwerk oplossingen. Er is immers zoveel meer uit een toegangspoort te halen. Niet één poort is hetzelfde, want ze worden exclusief voor de klanten gemaakt. De stijlen zijn uiteenlopend, van modern tot klassiek, van subtiel tot robuust, van ijzer tot hout en van handbediend tot geavanceerd.

Experience Center

In 2017 heeft DJS een geheel nieuw pand betrokken pal langs de A15, hier kunt u in het enige Experience Center van de Benelux op hekwerkgebied kiezen uit vele modellen, die door gebruik van accessoires volledig te personaliseren zijn. De modernste technieken voor het bedienen van uw poort met een smartphone of tablet worden getoond. Op basis van een foto van de entree van de woning of bedrijfspand wordt uw situatie op een groot scherm geprojecteerd en ervaart u hoe uw exclusieve toegangspoort eruit kan zien. De ervaren verkoopadviseurs tonen de bezoekers graag de productieprocessen. Ervaar hoe de vonken ervan af spatten in de werkplaats waar het staal bewerkt wordt!

In één dag geplaatst

Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. De poort komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel daarvan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt.

Service en onderhoud

Service is één van de pijlers waarop DJS Hekwerken is gebouwd. Klanttevredenheid staat voor ons zeer hoog in het vaandel. We leveren een technisch product met een zo hoog mogelijke kwaliteitsstandaard. Aangezien de producten aan allerlei weersomstandigheden worden blootgesteld en (vrijwel) dagelijks worden gebruikt is goed onderhoud voor een stabiel werkende poort uitermate belangrijk. Daarom staan de servicemonteurs van DJS 24/7 ter beschikking.

Een stijlvolle toegangspoort markeert niet alleen de grens van een perceel, het is bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers.

 

Meesters in de Tuin TV – Aflevering #4 – DJS Hekwerken

In de vierde aflevering van Meesters in de tuin TV gaat Niels in 't Veen in...

Partner uitgelicht | DJS Hekwerken

Typisch DJS Maatwerk! Daar zijn we bij DJS Hekwerken als sinds 1995 in g...

Partner uitgelicht | DJS Hekwerken & Toegangstechniek

Unieke werkwijze DJS hekwerken Een stijlvolle poort markeert niet alleen d...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Hooglandseweg 2 4214 KG Vuren
T: 0183-562038
info@djshekwerken.nl