Bubalou

Bubalou maakt het buitenleven leuker, makkelijker en comfortabeler. Bubalou brengt design, luxe en comfort direct naar jouw favoriete plek in de tuin of op het terras. Met de all-weather buitenmeubelen van Bubalou geniet je het hele jaar door van jouw tweede woonkamer!
Naar website
Buiten direct kunnen genieten en ontspannen op een bank die aanvoelt als een luxe binnenbank. Dat is de basis van onze ontwerpen. Voor Marco, de ontwerper van Bubalou, betekent comfort meer dan alleen lekker zitten. Comfort is ook geen gesleep meer met kussens en het gemak van een bank die snel droog is, zodat je vaker en langer buiten kunt genieten. Design, luxe en comfort van onze outdoor collectie ervaar je in onze unieke showroom en showtuin van 1.000m2 in Alkmaar. Bubalou is 100% Dutch Design en wordt geproduceerd in Europa.

Nooit meer slepen met kussens! De buitenmeubelen van Bubalou zijn all-weather en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. De kwalitatief hoogwaardige Olefin stof is antibacterieel en water- en vuilafstotend. De rugzijde van de stof is voorzien van een speciale filmlaag van gerecyclede PET-flessen, waardoor de stof 100% waterdicht is. Dus geen last van schimmels, makkelijk schoon te houden en na een regenbui weer snel kunnen zitten op de comfortabele loungesets van Bubalou.

 

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Nijenburgerweg 7A 1812 LT Alkmaar
+31(0)20 244 27 91