BOREK

Borek, de haute couture voor tuin en terras, bestaat 42 jaar als familiebedrijf in parasols en buitenmeubilair. Wat in 1977 begon, is de afgelopen vier decennia uitgegroeid tot een sterk en internationaal befaamd merk.
Naar website
Anno 2019 is Borek niet meer weg te denken in toonaangevende winkels met outdoor furniture. Ambachtelijk en comfortabel, kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij onze speerpunten. Gerenommeerde Nederlandse ontwerpers hebben mede aan de basis van het succes van Borek gestaan. De vaak minimalistische designs zorgen steeds weer voor een maximaal resultaat. De ruime aandacht voor uitstraling, beleving, kwaliteit en service is te bewonderen in de showroom van 1200 vierkante meter in Oisterwijk.

De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. Een ontwerp is pas af, als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven. Sinds 1977 werkt Borek nauw samen met vooraanstaande ontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Hugo de Ruiter, Eric Kuster en Frans van Rens en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols. Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

Partner uitgelicht | BOREK

IL BUONO, IL SOFTLINE BOREK is met recht trots op de samenwerking met h...

Partner uitgelicht | BOREK

COIMBRA: HIP TO BE ROUND Het vloeiende lijnenspel van de nieuwe collecti...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsweg 7 5061 JX Oisterwijk
T: +31 (0)13-5288866