BERA B.V.

BERA B.V. is een Nederlandse onderneming, gestart in 2009, teneinde “groene” ofwel duurzame producten te ontwikkelen, produceren en distribueren voor tuinen, landschap en openbaar groen.
Naar website
Wij streven ernaar om alle producten zowel in de toepassing als tijdens de productie duurzaam te laten zijn. In minder dan 5 jaren zijn we marktleiders geworden op het gebied van grindstabilisatie waarbij we voor het belangrijkste product, BERA Gravel Fix® Pro in het wit, beloond zijn met het Cradle to Cradle Certified™ Silver certificaat. Inmiddels zijn miljoenen m2 geplaatst in vrijwel alle klimaatzones die er mede voor zorgen dat ons kostbare regenwater snel infiltreert naar het grondwater. Op deze manier dragen we bij aan het verbeteren van de grondwater huishouding rondom de wereld.

Het BERA team heeft zich verder als doel gesteld om producten te leveren die uitblinken in kwaliteit en lange levensduur. Met dit doel als uitgangspunt en een consequente uitoefening van de duurzame strategie is het gelukt om de verwachtingen van alle klanten te overtreffen in meer dan 38 landen. Onze Europese productie faciliteiten zijn ingericht volgens de hoogste kwaliteitsnormen conform Lloyds/ISO9001 en ISO14001. De centrale ligging van de productie levert ons de kortste weg op naar de meeste partners, een verdere minimalisering van onze CO2 voetafdruk. Als onderdeel van ons beleid (MVO) zijn 65% van onze medewerkers mensen met beperkingen.

Met de historisch lange ervaring in architectuur en landschapstuinen, heeft BERA successievelijk haar programma uitgebreid met professionele ‘groene’ oplossingen voor de landschapsarchitect, hovenier en aannemer. Verder werden producten ontwikkeld specifiek voor doe-het-zelf en tuincentra waarmede BERA
inmiddels de No.1 geworden is in vele landen. Deze brochure geeft een korte introductie van onze visie en waarden, maar ook een beknopt overzicht van de producten.

Partner uitgelicht | Bera

BERA Terrace Floor, een doorslaand succes om verhoogde en veilige terrassen...

Partner uitgelicht | BERA®

BERA® Pool base, ondervloer voor zwembad & jacuzzi. BERA helpt indi...

Partner uitgelicht | BERA®

BERA® Terrace Floor™ Het innovatieve en volledig recyclebare ter...

Partner uitgelicht | BERA®

BERA® Flex Base, voor een veilige en droge speelplaats! Voor uw speelpl...

Partner uitgelicht | BERA®

BERA®, uw duurzame meester in de tuin! BERA B.V. is een Nederlandse ond...

Partner uitgelicht | BERA®

BERA® Gravel Fix @ The New Otani Hotel - Tokyo (Japan) BERA duurzame p...

Partner uitgelicht | BERA®

BERA® Urbanscape laat planten beter groeien! De volledig natuurlijke wa...

Partner uitgelicht | BERA®

BERA® T & L-Edge Pro Wij willen u kennis laten maken met onze a...

Partner uitgelicht | BERA®

BERA®, Urbanscape, de natuurlijke waterbuffer Urbanscape is gemaakt va...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Domstraat 20a 3864 PP Nijkerkerveen
T: 033-2570302
info@bera-bv.com