Ardex

De Visie van Ardex is om de positie als een van ’s werelds toonaangevende probleemoplossers op het gebied van hoogwaardige speciale bouwmaterialen continu te verbeteren. Dit doet Ardex op gebied van het voorbereiden van de ondergronden en het bieden van bijvoorbeeld vloeregalisatiemiddelen, tegellijmen en voegmortels. Ardex heeft het door de overname van Gutjahr mogelijk gemaakt om complete systemen aan te bieden op gebied van schadevrije binnenvloeren, maar ook balkons, terrassen en buitentrappen.
Naar website
Regen, vorst of juist warmte, balkon- en terrasvloeren moeten tegen een stootje kunnen. Water is de grootste vijand om de door de voegen in de constructie van de vloer dringt. Als het water niet kan wegvloeien is de schade onoverkomelijk. Of het nu gaat om keramische bedekkingen, natuursteen of betonsteen. Binnendringend oppervlaktewater, dat niet snel genoeg kan worden afgevoerd, zal snel tot blijvende schades kunnen leiden zoals vorstschades, uitbloeiingen, vochtvlekken bij natuursteen of onkruid bij los gelegde bedekkingen.

OPTIMALE DRAINAGE-TOTAALSYSTEMEN

De drainagesystemen van Gutjahr hebben een perfecte afstemming en zijn tot in de kleinste details doordacht. Gutjahr laat de kwaliteit van haar drainagesystemen steeds door onafhankelijke keuringsinstituten testen. Hieruit werd al snel duidelijk dat er niet één enkel product is dat het antwoord is op de variëteit van problemen, maar dat er aan veel verschillende eisen moet worden voldaan.

Gutjahr is in staat om iedere klant te helpen, door voor iedere afzonderlijke en unieke situatie het optimale drainagesysteem aan te bieden. Ze zijn zelfs zo overtuigd dat ze maar liefst 6 jaar garantie op geven.

VASTE VLOEREN OP (DRAINAGE)MORTEL

De speciale drainages voor vaste plaatsing vormen een kanaalsysteem onder de vloer. Het water dat door de voegen dringt, wordt zo optimaal afgevoerd. Door stuwwater veroorzaakte kalkuitbloei, vorstschade en vochtplekken worden vermeden. Gutjahr heeft hiervoor diverse oplossingen, namelijk AquaDrain EK, WatecDrain KP+ en AquaDrain HU-EK

Meer informatie vindt u op www.gutjahr.com of mail naar [email protected] of bel rechtstreeks naar Eric Pattenier 06-54617594.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Philipp-Reis-Str. 5-7 64404 Bickenbach, Duitsland
06-54617594