20ft Concepts

Bij 20ft Concepts maken we van nieuwe zeecontainers luxe plug & play wellnessunits, tuinkantoren en overdekte buitenkeukens.
Naar website
20ft Concepts bestaat uit 20ft Wellness, 20ft Office en 20ft Gastro. De units worden op basis van nieuwe containers in eigen werkplaats vervaardigd en volledig naar wens afgewerkt en ingericht. Zo ontstaan er opvallende, compacte en unieke combinaties die garant staat voor jarenlang plezier in eigen tuin.

20ft Wellness levert hoogwaardige wellness units die ieder bestaan uit een luxe sauna, spa of hottub en een douche. 20ft Office is de ideale oplossing voor een kantoor aan huis. De units zijn geïsoleerd en voorzien van verwarming en goede verlichting, daarnaast is de unit volledig naar wens in te richten. 20ft Gastro combineert gastronomie en ontspanning. Waarbij wellness en de buitenkeukens van FIDDR ® samenkomen onder één overkapping

Waarom zeecontainers? Het is een solide concept met een niet roestende legering en is niet kapot te krijgen. In het transport hebben de containers al een gemiddelde levensduur van 38 jaar, zonder het continuerende transport is deze levensduur vele malen langer. Daarnaast is het plaatsen van een 20ft unit in vrijwel alle gevallen zonder dat er een omgevingsvergunning noodzakelijk is.

Voor zowel het ontwerp, de bouw en de inrichting van je eigen unit kan je bij ons terecht. Door onze ervaring, daadkracht en ijzersterk proces garanderen we goede service, hoge kwaliteit en plaatsing in één dagdeel.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Riezebosweg 7 8171 MG Vaassen
085–0509885