Ruim 1800m2 inspiratie op het hoogste niveau

Groot, groter, grootst. Ook dit jaar is het event weer gegroeid. Nog meer exposanten (40), meer bezoekers (500) en een grotere aanpak (culinair, muzikaal, plenair). Desalniettemin heeft de kwaliteit van het event onze enige aandacht. Meesters in de tuin mag nooit een (traditionele) beurs worden met vierkante stands en tapijt in de gangpaden. Nee het moet te allen tijd een beleving zijn waar de hovenier en/of tuinarchitect van top tot teen geïnspireerd wordt. Voor de exposant een event met 100% doelgroep en voor de bezoeker een event met 100% inspiratie.

Om dit te kunnen waarborgen hebben we een aantal pijlers waar wij ons aan vasthouden. Zo tonen de exposanten geen producten die op iedere hoek van de straat te koop zijn, maar tonen zij juist die producten waarmee jij je kunt onderscheiden. Daarnaast geeft iedereen zelf invulling aan haar standruimte en zijn de verschillende exposanten organisch door elkaar opgesteld. Ook het informele karakter is heel belangrijk. Tijdens het tweede gedeelte van het event is er ruimte voor een meesterlijk culinair programma en wordt deze ondersteund door muziek van DJ + Saxofoon. Zo ontstaat (los van het event) ook direct de grootste zakelijke netwerkborrel binnen de hoogwaardige tuinbranche.

Meesters in de tuin moet een event zijn waar men elkaar al in Juni op aanspreekt om elkaar opnieuw (jaarlijks) te ontmoeten.

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Starline Monoblock® zwembaden

Bij het ontwerpen van Starline zwembaden staan de wensen van de klant met b...

Event groot succes!

Donderdag 19 Oktober was alweer de derde keer dat ik Meesters in de tuin mo...

De locatie: Het Inspyrium

Het Inspyrium is ontstaan uit de visie van Boomkwekerij Ebben, een familieb...

Eerste spreker is bekend!

Tijdens het event op 19 Oktober 2017 hebben we twee plenaire momenten. Voor...

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meesters in de tuin op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van Meesters in de Tuin 2017? Volg dan alle ontwikkelingen rondom het evenement op instagram. Nieuws over exposanten, sprekers en meer.