Ruim 1800m2 inspiratie op het hoogste niveau

Groot, groter, grootst. Ook dit jaar is het event weer gegroeid. Nog meer exposanten (40), meer bezoekers (500) en een grotere aanpak (culinair, muzikaal, plenair). Desalniettemin heeft de kwaliteit van het event onze enige aandacht. Meesters in de tuin mag nooit een (traditionele) beurs worden met vierkante stands en tapijt in de gangpaden. Nee het moet te allen tijd een beleving zijn waar de hovenier en/of tuinarchitect van top tot teen geïnspireerd wordt. Voor de exposant een event met 100% doelgroep en voor de bezoeker een event met 100% inspiratie.

Om dit te kunnen waarborgen hebben we een aantal pijlers waar wij ons aan vasthouden. Zo tonen de exposanten geen producten die op iedere hoek van de straat te koop zijn, maar tonen zij juist die producten waarmee jij je kunt onderscheiden. Daarnaast geeft iedereen zelf invulling aan haar standruimte en zijn de verschillende exposanten organisch door elkaar opgesteld. Ook het informele karakter is heel belangrijk. Tijdens het tweede gedeelte van het event is er ruimte voor een meesterlijk culinair programma en wordt deze ondersteund door muziek van DJ + Saxofoon. Zo ontstaat (los van het event) ook direct de grootste zakelijke netwerkborrel binnen de hoogwaardige tuinbranche.

Meesters in de tuin moet een event zijn waar men elkaar al in Juni op aanspreekt om elkaar opnieuw (jaarlijks) te ontmoeten.

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Ecolan

Bij Camping de Molenhof in Weerseloo is een recreatieve vijver gerealiseerd...

Partner uitgelicht | Vande Moortel

T1 Mix van authentieke en duurzame straatbakstenen verbindt het duinlandsch...

Partner uitgelicht | Royal Grass

Royal Grass neemt oude grasmatten terug voor recycling Als kunstgras produ...

Partner uitgelicht | Zeno products

De Zeno Lamppost outdoor tuinverlichting is een combinatie van 2 duurzame e...