Partner uitgelicht | Tuuci

Het is TUUCI gelukt om de schaduw vorm te geven zonder de zon tekort te doen; zij leveren superieure schaduwtechniek. De ‘state of the art’ design TUUCI parasols met revolutionaire geïntegreerde techniek zijn innovatief, stijlvol en uniek in de wereld. TUUCI kent een achtergrond vanuit de nautische industrie. Ze leveren design i.c.m. prestatie omdat er gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen t.w. geanodiseerd aluminium, roestvaststaal welke niet oxideren door de zoute invloeden van kust e/o oceaan. Uitvoerig getest op de meest extreme locaties in de wereld en in een professionele windtunnel. De thuisbasis van TUUCI (Miami) is van grote invloed geweest op de ontwikkeling van de huidige collectie voor oprichter Dougan Clarke.

De MAX Cantilever parasol met optionele elektrische accessoires is het nieuwste staaltje van techniek van deze continue innoverende fabrikant. Dit model -verkrijgbaar tot wel 4×4 meter- kan sinds een aantal maanden optioneel worden uitgerust met 2 infrarood heaters van elk 1.500 Watt, Ambia LED verlichting en een motor voor het openen en sluiten van de parasol. Het unieke is dat de software voor het bedieningspaneel geheel in eigen huis is geschreven en ontwikkeld. Juist deze software maakt deze noviteit zo innoverend, gebaseerd op 20 jarig ervaring en ontwikkeld in samenspraak met onze klanten.

Middels het ingebouwde RVS telescopische systeem in de mast sluit ook een 4×4 meter parasol moeiteloos automatisch boven een standaard tafelhoogte compact tegen de mast – ook de heaters klappen mee in. Indien de parasol met een motor wordt gesloten wacht deze 2 minuten met sluiten van de parasol totdat beide heaters voldoende afgekoeld zijn.

Het gebruiksvriendelijke touchscreen bedieningspaneel kent een beveiliging. Door de aan/uit knop 5 seconde ingedrukt te houden “bevriest deze” om ongewenst gebruik te voorkomen. De ingebouwde indirecte Ambia LED verlichting in de centrale kroon geeft voldoende licht en zorgt daarnaast voor een sfeervolle ambiance na zonsondergang. De MAX Cantilever modellen zijn leverbaar in een breed scala aan frame kleuren inclusief een houtoptiek welke niet van echt te onderscheiden is, en een enorm pallet aan doekkleuren. Een unieke mogelijkheid om volledig uw eigen stijl te ontwerpen.

http://meestersindetuin.nl/meesters/tuuci/

Overig nieuws


Partner uitgelicht | TABLAZZ

Tuintrends 2020-2021 Bent u bezig met het ontwerp van uw tuin en op zoek...

Partner uitgelicht | TUUCI

Een schaduwrevolutie vanuit Miami Temperaturen boven de 40 graden, storm...

Partner uitgelicht | Renson

Leef en geniet buiten, het hele jaar door Het wisselvallige weer in de BeN...

Partner uitgelicht | COOXS

COOXS Wij zijn Christiaan en Gerard. Twee jonge ondernemers met een pass...