Partner uitgelicht | TUUCI

De MAX Cantilever parasol is TUUCI’s populairste model van de Ocean Master MAX collectie. Met haar verscheidenheid aan vormen, afmetingen en extra opties voorziet deze parasol elk terras – op een stijlvolle manier – van de gewenste schaduw. De MAX Cantilever parasols kunnen uitgerust worden met zowel heaters, Ambia LED verlichting als ook een ingenieus open- en sluitmechanisme waardoor de parasol gemakkelijk boven tafels en stoelen sluit.

De baleinen van de MAX cantilever zijn zodanig ontworpen dat ze met speels gemak zelfs de zwaarste windstoten kunnen weerstaan. Om deze windbestendigheid nog verder te vergroten biedt TUUCI tevens ‘High Wind Stabilizers’ aan. Deze stabilisatoren worden bevestigd aan de mast van de parasol en verbonden met twee baleinen. Hierdoor wordt het gehele aluminium frame van de MAX cantilever een nog stabieler geheel.

Doordat er een ruime keuze is in o.a. kleur doek, kleur van het frame, logo-bedrukking, heaters, indirecte LED-verlichting, ingebouwde motor kan deze parasol compleet naar eigen wens en passend bij elk interieur en/of concept samengesteld worden.

Laat je inspireren: https://vimeo.com/415566401

Foto’s: Feelathome

 

 

Overig nieuws


Partner uitgelicht | MASCOT® WORKWEAR

Werkkleding voor hoveniers in de warme zomermaanden. Wanneer het in de z...

Partner uitgelicht | ACO House&Garden

Regenwater verdient beter! Wat kan ik met regenwater in de tuin? Want wa...

Partner uitgelicht | TRIVIUM

Onderscheidend vermogen creëren, dat is waar het begint voor ons. Onze kla...

Partner uitgelicht | TUUCI

De MAX Cantilever parasol is TUUCI’s populairste model van de Ocean Maste...