Partner uitgelicht | TRIVIUM

Onderscheidend vermogen creëren, dat is waar het begint voor ons. Onze klanten komen naar TRIVIUM omdat ze iets moois willen maken. Een tuin met een handtekening waar over ieder detail is nagedacht. Als “Meesters in steen” weten wij daar wel raad mee. Of het nu gaat om #keramiek #natuursteen of #beton, er is zoveel meer mogelijk dan menig hovenier of tuinontwerp(st)er denkt.

In onze studio met onlangs vernieuwde showroom werken wij met fysieke moodboards. Samen met de klant (hovenier/ontwerp) en eindklant bekijken en bespreken we de diverse materialen. We leggen de stalen van tegels, klinkers, keien en bijvoorbeeld grind- en splitsoorten bij elkaar om zo een mooi palet van kleur en structuur samen te stellen. Daarbij gaat het niet alleen maar over het materiaal maar net zoveel over de verwerking vooraf en het onderhoud achteraf. Zo wordt men compleet geïnformeerd.

Klanten gaan bij ons in Delft altijd blij en voldaan naar huis. Simpelweg omdat al hun vragen zijn beantwoord en alle twijfel is weggenomen. Een echte win/win samenwerking tussen ons en de klant, waarbij de eindklant de grote winnaar is.

Overig nieuws


Partner uitgelicht | MASCOT® WORKWEAR

Werkkleding voor hoveniers in de warme zomermaanden. Wanneer het in de z...

Partner uitgelicht | ACO House&Garden

Regenwater verdient beter! Wat kan ik met regenwater in de tuin? Want wa...

Partner uitgelicht | TRIVIUM

Onderscheidend vermogen creëren, dat is waar het begint voor ons. Onze kla...

Partner uitgelicht | TUUCI

De MAX Cantilever parasol is TUUCI’s populairste model van de Ocean Maste...