de que se hace la ivermectina tab ivert 12 mg ivermectina l simpiox ivermectina 3 mg bula para caes stromectol (ivermectin)

Partner uitgelicht | Tablazz

Tuintrends 2020-2021

Bent u bezig met het ontwerp van uw tuin en op zoek naar inspiratie? Lees dan vooral verder! Onthaasten, duurzaamheid, gebruik van natuurlijke materialen… Zomaar wat termen die wij voorbij zien komen wanneer men bij ons komt voor een prachtig buitenparket of houten gevelbekleding.

Staycation in eigen tuin

In het dagelijks leven lijken we steeds gehaaster te zijn. We moeten veel en dat gaat 24/7 door. In de tuin wil men tegenwoordig echt tot rust kunnen komen. Een belangrijke trend op tuin gebied is dan ook onthaasten en ontspannen. Een tuin om helemaal tot rust te komen en waar je terecht kunt voor een heerlijke staycation. Met de Unique Wood Solotions van Tablazz ligt uw staycation binnen handbereik!

Natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen is een belangrijk onderdeel van de moderne tuin. Er is volop ruimte voor groen -wat natuurlijk ook fijn is voor vlinders, vogels en insecten- en materialen worden zo veel mogelijk hergebruikt. Samen creëren al deze facetten een ontspannen sfeer waar u heerlijk tot uzelf kunt komen. Een Tablazz buitenparket past helemaal binnen deze trend. Een houten terras zorgt voor veel comfort, gezelligheid en ontspanning in uw tuin. Ook kan het toegepast worden als gevelbekleding om de warmte ook op de gevel terug te laten komen. Onze houtsoorten zijn allemaal FSC gecertificeerd, ook zijn er veel duurzame alternatieven beschikbaar.

Tuin als verlengstuk van de woning

Een terras in de tuin wordt gezien als een verlengstuk van de vloer in de woonkamer. Zo kunt u van binnen en buiten één geheel maken. Met ons Magnet buitenparket kunt u zelfs uw visgraatvloer of Hongaarse punt parket doortrekken naar buiten! Natuurlijk is dit ook mogelijk met uw plankenvloer. We zien dat men de sfeer van het interieur terug wil zien in het exterieur. Ons buitenparket kunt u laten aansluiten op zowel een landelijke als moderne stijl, zo is er voor ieder wat wils.

Duurzaamheid

De trends laten zien dat duurzaamheid, biodiversiteit en watervriendelijkheid een grote rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan het opvangen van regenwater voor het voeden van planten in de tuin. Als duurzaamheid, maar ook milieu de twee kernwoorden zijn van uw woonconcept, mag u de mogelijkheid van een houten terras niet vergeten. In tegenstelling tot wat algemeen wordt gedacht, is hout juist een van de meest milieuvriendelijkste bouwmaterialen. Hout is namelijk een onuitputtelijke bron, wanneer het komt uit duurzaam beheerde bossen waar bomen opnieuw gepland worden. Daarnaast heeft hout de laagste cijfers wat betreft energieverbruik voor productie, fabricatie en bewerking.

Mogelijkheden

Het verwerken van buitenhout in de vorm van een terras of gevelbekleding kan op tal van verschillende manieren. Meer informatie over Tablazz buitenparket vindt u hier, meer informatie over Tablazz gevelbekleding vind u hier. Wilt u persoonlijk advies? Neem contact op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Tablazz

Hier ziet u een prachtige villa bekleed met ons ijzersterke en duurzame The...

Partner uitgelicht | Design Express

Ontdek de nieuwste Vectorworks-bibliotheken. Bij Design Express zijn we ...

Partner uitgelicht | Renson

Outdoor living en zonwering van Renson: Het summum van comfort binnen én ...

Partner uitgelicht | Tablazz

Zwembad met houten terras Hier ziet u een van onze meest populaire houts...