Partner uitgelicht | Tablazz

Terras in Visgraat of Hongaarse punt? Dat kan!
Een parketvloer in zijn puurste vorm, gelegd volgens een ambachtelijke werkwijze, dat is Visgraat parket. Loop een kamer binnen met visgraat parket en u voelt meteen de rijke en ambachtelijke sfeer van dit originele legpatroon. Met het revolutionaire Magnet systeem is het sinds 2020 ook mogelijk om uw buitenparket in visgraatmotief te installeren. Zo creëert u een prachtig visgraat terras met dezelfde uitstraling als uw visgraat parket!

Eyecatcher van de tuin
De meeste vlonders die u in de tuin ziet liggen zijn horizontaal of verticaal gelegd, maar het kan ook anders! Met ons revolutionaire Magnet systeem is het sinds kort mogelijk om werkelijk prachtige visgraatpatronen te realiseren met ons prachtige buitenhout. Zo wordt uw buitenparket dé eycatcher van de tuin. U kunt uw visgraat terras zelfs omsluiten met een band van hetzelfde hout! Dit kunt u mooi zien op de foto hiernaast. Een visgraat buitenparket kan in diverse houtsoorten gelegd worden, vraag bij uw dealer óf ons contactformulier naar de mogelijkheden.

https://tablazz.nl/buitenparket/

Hongaarse punt, even wat anders
Naast Visgraat buitenparket is ook Hongaarse punt mogelijk! Anders dan bij Visgraat, waar de kopse kanten van het hout overlap kennen, sluiten bij een Hongaarse punt patroon die kopse kanten precies op elkaar aan. Dit kunt u mooi zien op de foto hiernaast. Hierdoor ontstaan duidelijke en rechte ‘banen’ in tegenstelling tot de ‘zig-zag’ van visgraat. Wilt u een koninklijke, haast monumentale uitstraling realiseren dan is dit patroon helemaal aan u besteedt. Voor mensen die iets heel speciaals willen is dit zeer exclusieve Hongaarse Punt buitenparket een uitkomst.

Géén schroeven in beeld!
Patroonvloeren voor buiten worden geïnstalleerd met behulp van ons Magnet buitenparket systeem. Het unieke van dit systeem is dat het geplaatst wordt zónder schroeven. De onderconstructie is volledig onzichtbaar én elke willekeurige plank kan eenvoudig vervangen worden. Wereldwijd is dit het énige systeem wat Visgraat en Hongaarse punt mogelijk maakt zonder het gebruik van schroeven. Ons Magnet Buitenparket is leverbaar in Hout, Bamboe of Composiet. Onder hout vallen de houtsoorten Elondo, Ipé, Iroko en Teak. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerkende uitstraling en specificaties, bekijk hier onze projectfoto’s voor een betere sfeerimpressie van de verschillende materialen. Wist u dat u van elk type materiaal ook een monster aan kunt vragen?

https://tablazz.nl/buitenparket/

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Renson

Maak van je terras een multifunctionele ruimte De zon op je snoet en zic...

Partner uitgelicht | Tablazz

Terras in Visgraat of Hongaarse punt? Dat kan! Een parketvloer in zijn puu...

Blogpost | Starline

STAYCATION IN UW STADSTUIN Het is weer mogelijk om deze zomer op vakanti...

Partner uitgelicht | TUUCI

Pure Nature – de Ocean Master MAX Nautical Teak parasol Op het strand, o...