Partner uitgelicht | Renson

Herontdek de mogelijkheden van je tuin en terras dankzij de Renson Aero Skye

Wie wil nu niet het hele jaar lang kunnen buitenleven? Door een Renson terrasoverkapping aan je woning toe te voegen, kun je makkelijk een comfortabele en luxueuze buitenruimte creëren. Of je nu op een hete zomerdag of tijdens een grijze herfstdag toch in alle comfort van je tuin wil genieten, met de openschuifbare Renson Aero Skye haal je alle flexibiliteit in huis die je nodig hebt. Dit unieke lamellendak is naadloos integreerbaar in bestaande structuren. Hierdoor krijg je het gevoel dat het integraal en onlosmakelijk deel uitmaakt van je woning.

Flexibel buiten leven: Renson Aero Skye

Welk weer of seizoen het ook is, dankzij de Renson Aero Skye kun je te allen tijde naar buiten om een frisse neus te halen. Je geniet er van je tuin in alle comfort en luxe zonder dat de weersomstandigheden roet in het eten kunnen gooien. De Aero Skye is een overkapping met lamellendak dat ervoor zorgt dat je zowel tegen zon, als regen beschut bent. De lamellen kunnen niet alleen kantelen, waardoor je kan spelen met de hoeveelheid licht die binnenkomt. De lamellen in het dak kunnen ook volledig open geschoven worden, waardoor je op een mooie dag toch optimaal kan genieten van een heerlijk zonnetje op je terras. Maar regent of miezert het? Dan sluit je de lamellen en zit je beschut!

De bijhorende heat & soundbeam is de kers op de spreekwoordelijke outdoor-taart. Is het wat kouder of staat er een gure wind, dan zorgt de heater ervoor dat dit je koude kleren niet raakt. Een terrasje doen midden november en doen alsof het mei is? Onder je terrasoverkapping is het perfect mogelijk in je eigen tuin!

Eindigen met kersen is ‘not our cup of tea’, wij gaan resoluut voor een stevige klap op de vuurpijl. Wat we je nog niet verteld hebben, is dat de Renson Aero Skye volledig bedienbaar is via je smartphone. Installeer de Renson app en je kan naar hartenlust de lamellen openen, sluiten, kantelen… Als je de mogelijkheden van je lamellendak demonstreert tijdens tuinfeest ben je ongetwijfeld de ster van de avond 😉

Een tuinkamer, added value voor je woning

Nog meer dan een terrasoverkapping op 4 poten, is een geïntegreerd lamellendak een echte toegevoegde waarde voor je woning. Het is alsof je een tuinkamer creëert of een extra leefruimte toevoegt. Dit is ook hoe de eigenaars van onderstaand project dit zien. Ze brengen heel veel tijd buiten door. Voor ze Renson leerden kennen, waren ze al geruime tijd op zoek naar mogelijkheden om meer en beter van hun prachtige tuin te kunnen genieten.

Op reis in Spanje verbleven ze in een vakantiehuis waar ook een terras met lamellendak aanwezig was. Omdat ze dit zo geweldig vonden, gingen ze op zoek naar een gelijkaardige oplossing voor hun woning. Een makkelijke zoektocht was dit evenwel niet, want eén van hun belangrijkste voorwaarden was dat de lamellen volledig weg gestopt moesten zitten wanneer het dak opengeschoven werd. De eigenaars contacteerden daarop onze Ambassador P&G Metaalwerken, die hen, in samenspraak met de architect, de Renson Aero Skye aanraadde.

De Aero Skye bleek perfect ingebouwd te kunnen worden, waardoor het samengeschoven pakket lamellen bij het openen van het dak volledig weggewerkt zit in de dakuitbouw. Op die manier zijn er geen storende visuele elementen zichtbaar en gaat de terrasoverkapping naadloos op in de woning.

Tevreden over hun lamellendak

De eigenaars zijn heel tevreden met het eindresultaat: “De Aero Skye is een echte aanrader. Wij zitten de komende tijd nog wel vaker buiten!”. Dankzij de flexibiliteit van de Renson Aero genieten ze dagelijks van de heerlijk frisse buitenlucht. In de zomer ontbijten ze dankzij het lamellendak onder een prachtige blauwe hemel, terwijl ze opwarmen in de heerlijke ochtendzon. Als het te warm begint te worden, hoeven ze echter niet langer naar binnen af te druipen, maar kunnen ze gewoon de lamellen sluiten. Ook op koudere of regenachtige dagen kun je hen vaak buitenvinden. Dankzij de verwarmingsinstallatie en de mogelijkheid om de lamellen te sluiten, leven ze de hele dag buiten.

Je tuin herontdekken dankzij een Renson terrasoverkapping

Heb je ook dat steeds terugkerende gevoel dat je jouw tuin en terras niet ten volle benut? Dan is een Renson terrasoverkapping misschien wel de oplossing die je zoekt. Bekijk hier de Renson Aero Skye en onze andere aluminium terrasoverkappingen. Voor iedere woning hebben wij een geschikte oplossing! Met een Renson terrasoverkapping ontdek je pas écht alle mogelijkheden van je tuin! Ga je met ons mee op ontdekkingstocht?

Ontdek hier de Renson Aero Skye!

Overig nieuws


Partner uitgelicht | BIOnyx

Terras schoon zonder schrobben! Een oprit en terras zijn steevast het vi...

Partner uitgelicht | TUUCI

Ocean Master MAX Northstar Mast De nautisch-geïnspireerde Northstar Mas...

Meesters in de Tuin TV – Aflevering #4 – DJS Hekwerken

In de vierde aflevering van Meesters in de tuin TV gaat Niels in 't Veen in...

Meesters in de Tuin TV – Aflevering #3 – Mascot workwear

Inmiddels alweer aflevering #3 van Meesters in de tuin TV. Dit keer gaat Ni...