Partner uitgelicht | Maretti lighting

Mendoza Mansion, Spanje

Mediterraan meesterwerk

Typerend voor deze meer dan riante villa, op een toplocatie in Spanje, is de uitzonderlijk strak vormgegeven architectuur die wordt onderstreept door een uitgekiend lichtplan.

Het panoramisch uitzicht over de wijde omgeving, de bergen en de landerijen, reflecteert in het design van het in- en exterieur. Licht en ruimte zijn de uitgangspunten voor het ontwerp en met veel aandacht voor details is deze woondroom tot in perfectie afgewerkt.

Het interieurontwerp loopt vloeiend over naar de terrassen en de tuin. Het leven in Spanje speelt zich voornamelijk buiten af dankzij de warme zomers en zachte winters. Een goed lichtplan voor buiten is daarom gewenst.

Wanneer de avond valt en de verlichting aangaat wordt duidelijk hoe het lichtplan de architectuur versterkt en optimaal tot zijn recht laat komen. Het landgoed komt tot leven en ademt een sprookjesachtige sfeer. Ledlijnen omarmen de contouren van de villa, bomen en struiken zijn extra uitgelicht met grondspots en vormen vertrouwde bakens in de nacht. De patio oogt intiem dankzij de sfeervolle wand- en plafondverlichting en nodigt uit tot lang natafelen op zwoele zomeravonden. Puur genieten in deze luxe ambiance.

Ontwikkeld door: Norwegian green development Sl

Fotografie: Woning Media Nederland

Overig nieuws


Partner uitgelicht | TUUCI

TUUCI heeft een nieuw ‘shade product’ gelanceerd wat zonder moeite elk ...

Partner uitgelicht | Ecolan

Retentievijver gerealiseerd met EPDM vijverfolie Waterberging is een toe...

Partner uitgelicht | BIOnyx

Hoe hou je (hard)houten tuinmaterialen mooi? Veel tuinen zijn er op zijn m...

Partner uitgelicht | Sittingimage

Sittingimage “Designed for Outdoor Comfort” Via een relatie kwam het v...