Partner uitgelicht | HWE City & Park BV

HWE City & Park BV staat voor innovatieve en creatieve design elementen, gemaakt van diverse materialen. Met trots mogen wij ons partner van Meesters in de Tuin noemen en denken met onze mogelijkheden en producten een aanvulling te zijn op de andere Meesters.

Onze producten zijn geschikt voor het openbare gebied en het consumentensegment. Woorden die bij onze producten passen zijn: design, functioneel, kwaliteit en klantgericht.

Buiten elementen

Wij zijn dealer van SAURA, een Spaanse producent gespecialiseerd in de productie van prefab design elementen, vervaardigd van gietsteen (Spaans beton)en metaal. Producten zijn: banken, tafels, plantenbakken, fonteinen, afscheidingen en gevelelementen. Deze producten hebben een mooie, warme uitstraling. Het Spaanse beton waar de producten van vervaardigd zijn, is niet te vergelijken met de beton zoals wij dit kennen. De productie vindt plaats nabij Alicante in Spanje. Samen met Saura leveren wij ook maatwerk producten naar wens van de klant.

Street-Stuff! is een andere lijn in ons gamma. De naam Street-stuff! verwijst naar straatmeubilair, waar ook de oorsprong van de ontwerper ligt. Street-stuff! is gebaseerd op het idee van modulair meubilair, bouwen met standaard elementen om zo uw eigen banken en tafels te creëren, voorzien van uw eigen logo. Het concept Street-Stuff! is voor openbaar gebied, bedrijfs- en consumentenmarkt. Je creëert geheel naar wens je eigen bank of tafel, op je eigen afwerkingsniveau.

Bijna elk eigen idee kunnen wij vertalen naar een ontwerp en verzorgen de productie.

Hondentoilet

Het hondentoilet de Exhit® is de oplossing voor het hondenpoepprobleem. Het hondentoilet is ontwikkeld voor de openbare ruimte, maar de eerste particuliere toepassing wordt in april 2018 geplaatst. De Exhit® is een duurzame oplossing voor hondenpoep op straat, speel- of trapveld, maar ook in uw tuin. Het hondentoilet wordt aangesloten op het riool en reinigt zich automatisch.

Afvalinzameling

HWE City & Park BV is dealer van het Molok afvalinzamelingsysteem. Dit (semi) ondergrondse systeem is een efficiënte en goedkope manier van afval inzameling. Het systeem is betrouwbaar, alle onderdelen zijn op voorraad en kan net als de andere producten op maat worden geleverd voorzien van uw persoonlijke uitstraling.

Bekijkt u onze producten en bedrijfsvideo op onze website, www.cityandpark.nl

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

 

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Vectorworks

Landschapsontwerp met Vectorworks: slimme terreinobjecten in een intellige...

Partner uitgelicht | Ecolan

Realisatie zwemvijver met organisch filtergedeelte In samen werking met...

Partner uitgelicht | Hout & Living

Project: Eikenhouten bijgebouw // ALL IN ONE Het zijn de details die het...

Partner uitgelicht | Renson

Optimaal buitencomfort op elk dakterras of aan ieder penthouse Wind beste...