Partner uitgelicht | Esthec®

Esthec ® Terrace is een composiet materiaal dat door het gebruik van moderne kleuren en kleurnuances per plank een natuurlijke en heel eigentijdse uitstraling heeft. Esthec ontwikkelt de kleuren zelf door de internationale kleurentrends op de voet te volgen. De kleuren in het assortiment van Esthec ® Terrace sluiten nauw aan bij de laatste kleurentrends in interieur, mode en design. Er kan worden gekozen uit 9 verschillende kleuren, maar het composiet terrasmateriaal kan ook custom-made in elke kleur worden geleverd. Dankzij het uitgebreide kleurenpalet is Esthec ® Terrace bovendien uitstekend te combineren met andere tuinmaterialen.

Esthec ® Terrace is verkrijgbaar in de plankbreedtes 72,5 mm (S), 100 mm (R) en 175 mm (X). De S en R plank zijn samen (inclusief clips) net zo breed als de X plank. Dit biedt optimale mogelijkheden om de drie plankbreedtes te combineren. De complete range van drie plankbreedtes wordt in de markt gezet onder de naam Esthec ® SRX. Als innovatief bedrijf is Esthec ® voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Esthec registreert continue de ontwikkelingen en behoeften vanuit de markt. Met de SRX range kunnen architecten en designers het standaard plankenpatroon dat je hebt met traditionele materialen nu volledig loslaten en een geheel eigen ontwerp maken.

Voor Esthec ® Terrace gelden nog meer productvoordelen. Het trekt niet krom zoals pvc of hout, is splintervrij en voelt op blote voeten comfortabel aan. Daarnaast is het materiaal in tegenstelling tot andere materialen slipvast in zowel droge als natte omstandigheden. Bovendien laat Esthec ® Terrace zich gemakkelijk installeren, dankzij een lichtgewicht, gepatenteerd kliksysteem. Esthec ® Terrace is niet alleen geschikt voor tuinen, maar ook voor terrassen van hotels, resorts en strandpaviljoens. Het wordt bovendien gebruikt voor balkons, dakterrassen, aanlegsteigers en als terrasmateriaal rond zwembaden en wellness faciliteiten.

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Ecostyle

Bij ECOstyle Professional gaan we graag grondig te werk samen met u als pro...

Partner uitgelicht | Bera gravelfix

BERA Gravel Fix @ The New Otani Hotel - Tokyo (Japan) BERA duurzame prod...

Partner uitgelicht | Vectorworks

Vectorworks: van schets tot real time rendering Vectorworks is de be...

Kaartverkoop gestart!

6 september 2019 - Nog een paar weken en dan is het weer zover. Het inmidde...