ivermectina preço farmácia popular rj can you treat heartworms with ivermectin ivermectina dosis gotas por kilo how to use ivermectin on cattle ivermectin in covid 19 trials securonix gartner ivermectina drogaria pacheco como tomar ivermectina 6mg por peso

Partner uitgelicht | Design Express

Ontdek de nieuwste Vectorworks-bibliotheken.

Bij Design Express zijn we continu op zoek naar manieren om de gebruiksvriendelijkheid van Vectorworks te verbeteren. Een perfect voorbeeld daarvan zijn onze bibliotheken. Via een bibliotheek voeg je snel elementen toe aan je ontwerp, denk aan ramen, stoelen, tafels, maar net zo goed planten, bomen of plantenbakken en nog veel meer. Wij zetten onze laatste bibliotheken even op een rij.

1. Bomencatalogus – Van den Berk Boomkwekerijen
ls je met een Vectorworks Landschap en/of Tuin licentie werkt, kan je sinds kort gebruik maken van deze bomencatalogus. Uniek aan deze catalogus, is de bijzonder grote hoeveelheid beeldmateriaal. Daarnaast zorgt het partnerschap tussen Design Express en Van den Berk Boomkwekerijen voor een rechtstreekse verbinding tussen de twee en daar profiteer jij als gebruiker optimaal van. Worden er nieuwe bomen toegevoegd aan de website of informatie van bestaande bomen geupdate, dan is dat meteen zichtbaar in je Vectorworks-software.

En er is meer. Vanuit Vectorworks kan je als ontwerper, als je ingelogd bent, meteen doorklikken naar de website van Van den Berk Boomkwekerijen. Zo krijg je instant toegang tot hun voorraad en prijzen en kan je meteen offertes opvragen. Dankzij deze rechtstreekse verbinding, werk je elk ontwerp efficiënt af en je verliest geen tijd met het opvragen van offertes of het zoeken van de juiste boom.


Afbeelding: Design Express

2. ADEZZ
De producten van ADEZZ zoals plantenbakken, waterelementen en brievenbussen zijn vooral bekend onder tuinarchitecten en ze zijn sinds deze zomer ook beschikbaar in Vectorworks. Zo voeg je aan jouw ontwerpen unieke tuinelementen toe met één simpele muisklik.

3. FURNS
Het straatmeubilair van FURNS zoals de picknicksets en fietsbeugels zijn dan weer eerder bekend bij stedenbouwkundige architecten. Zij kunnen sinds juni 2021 de FURNS-producten moeiteloos toevoegen aan hun ontwerpen.

Afbeelding: ADEZZ en FURNS

Leuk om te weten, binnenkort voegen we nog drie andere bibliotheken toe speciaal voor tuin- en landschapsarchitecten. Dan krijgen ook ONE TO SIT, FORNO en DIPOTT hun eigen Vectorworks-bibliotheek. Hou de Design Express website in de gaten voor meer nieuws over aankomende bibliotheken.

Overig nieuws


Partner uitgelicht | Tablazz

Hier ziet u een prachtige villa bekleed met ons ijzersterke en duurzame The...

Partner uitgelicht | Design Express

Ontdek de nieuwste Vectorworks-bibliotheken. Bij Design Express zijn we ...

Partner uitgelicht | Renson

Outdoor living en zonwering van Renson: Het summum van comfort binnen én ...

Partner uitgelicht | Tablazz

Zwembad met houten terras Hier ziet u een van onze meest populaire houts...