Partner uitgelicht | Corradi

In 2008 werd Millenium®- de eerste aluminium Pergotenda® – voor het eerst op de markt gebracht. Om deze 10 jaar te vieren, hebben we ervoor gekozen om een van de iconische producten van Corradi te vernieuwen. De nieuwe lijnen zijn gebaseerd op de samenwerking met IAAD (Istituto d’Arte Applicata & Design) uit Turijn, waarin jonge productdesigners hun bijdrage hebben geleverd aan de hand van ideeën die vervolgens definitief door Corradi zijn ontwikkeld. Een restyling van de stijl en de functionaliteit. Een product dat de hoofdrol wil spelen in de outdoor van de toekomst: Millenium®> Celeb is geboren.

Millenium® Celeb presteert optimaal: maximale afmetingen van een enkele module 500 x 685 cm, buitenverlichting in de staanders aan de voorkant en de bovenkant van de geleiders, binnenverlichting in het voor- en zijprofiel, de mogelijkheid om gebruik te maken van hout voor een fascinerend samenspel

van materialen, filtrerende en verduisterende screens aan de voorkant die speciaal voor het product zijn

ontwikkeld, een eventuele dubbele afscherming rondom (gelijktijdige bescherming tegen weersinvloeden dankzij glazen schuifpanelen en tegen zonnestralen dankzij screens) en een driehoek van plexiglas zijn slechts een aantal van de nieuwe opties. De moderne uitstraling en de personaliteit van Millenium® blijven echter ongewijzigd.

De staanders hebben een afmeting van 12 x 15 cm, terwijl de afmeting van de voorbalk, alleen noodzakelijk voor maten groter dan 400 x 450 cm, varieert naar aanleiding van de gekozen configuratie.

De mogelijkheid om warm wit licht op de staanders, geleiders of balken te kunnen combineren met houten elementen, maakt Celeb buitengewoon aantrekkelijk.

En echte durfals kunnen kiezen voor gepersonaliseerde staanders van meerkleurig of verchroomd aluminium.

Millenium® Celeb is verkrijgbaar in de hellende versie. De waterdichtheid wordt gewaarborgd door de technische oplossingen die reeds worden toegepast op andere producten uit het assortiment Pergotenda®, waaronder een mobiele goot, een exclusief patent van Corradi.

Voor meer informatie:
press@corradi.eu
http://www.corradi.eu

Overig nieuws


Arko van Brakel spreker op het Meesters in de Tuin event 2018

Arko van Brakel is een boomlange rasondernemer met als missie: het stimuler...

Partner uitgelicht | Corradi

Kies uw eigen stijl met Maestro van Corradi Corradi is steeds op zoek na...

Partner uitgelicht | Zeno products

Zeno & maatwerk!

Naast het bekende st...

Partner uitgelicht | Steenbakkerij Vande Moortel

Landschapstuin met kleiklinkers vervolmaakt gerenoveerde vierkantsh...