Partner uitgelicht | Corradi

Kies uw eigen stijl met Maestro van Corradi

Corradi is steeds op zoek naar innovatieve oplossingen om uw buitenruimte om te toveren tot een ruimte waar u het hele jaar door het “buitengevoel” kan ervaren. Reeds 40 jaar creëert Corradi ideeën om te voldoen aan elke wens zonder in te boeten op technologie en kwaliteit waarbij het Italiaans design steeds centraal staat.

Op basis hiervan is ook de Maestro ontwikkeld: de aluminium structuur werd ontworpen om een nieuwe kijk te geven op het buitenleven zoals de naam “Meester” suggereert. Met haar uitgesproken lijnen en kubistische vormen, kan het product 4 verschillende combinaties aanbieden. Maestro is het enige product op de markt dat kan voorzien worden van zowel een vouwdak als van oriënteerbare lamellen. Het unieke design van de lamellen zorgt voor een maximale spanbreedte van 470 cm. Voor de doekversie kan de klant kiezen tussen 3 verschillende doekconfiguraties: een dynamische stijl dankzij de gebogen doekbuizen, de strakke versie d.m.v. spacers of de meer creatieve oplossing met het trapezium doek. De verschillende configuraties zijn vanzelfsprekend waterdicht en zonwerend.

Het gepatenteerde Pergotenda vouwdak laat zich eenvoudig openen en sluiten met behulp van een afstandsbediening. Alle versies (doek of lamellen) hebben optioneel geïntegreerde screens om nog langer van het buitenleven te kunnen genieten. Verschillende designs in één enkel product: Corradi gebruikte zijn know-how om de Maestro te ontwikkelen. Nu is het aan u om uw verbeelding te gebruiken om de verschillende versies te combineren wanneer u dit wenst.

Overig nieuws


Arko van Brakel spreker op het Meesters in de Tuin event 2018

Arko van Brakel is een boomlange rasondernemer met als missie: het stimuler...

Partner uitgelicht | Corradi

Kies uw eigen stijl met Maestro van Corradi Corradi is steeds op zoek na...

Partner uitgelicht | Zeno products

Zeno & maatwerk!

Naast het bekende st...

Partner uitgelicht | Steenbakkerij Vande Moortel

Landschapstuin met kleiklinkers vervolmaakt gerenoveerde vierkantsh...