ivermectin for cats dosage in ml ivermectin over the counter nz qual a dosagem de ivermectina para cachorro onde encontrar ivermectina em sao paulo william campbell ivermectina

Don hoveniers

DON Hoveniers komt uit het Westland, maar ook daarbuiten weten opdrachtgevers ons goed te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld projecten gerealiseerd in Kerkrade, op Texel, in België en zelfs in Zwitserland.
Naar website
Wij kennen geen grenzen! Al ruim vijfenveertig jaar zetten we onze kennis en liefde voor het vak in om mooie tuinen te creëren voor particulieren en zakelijke relaties. Iedere dag gaat ons vaste team van hoveniers aan de slag met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen.

Waar externe specialisten nodig zijn, beschikken we over een eigen netwerk van betrouwbare toeleveranciers. Daarbij werken we met de allerbeste materialen, zodat uw tuin er jaren later nog steeds perfect uitziet.

DON Hoveniers is een van de oudste hoveniersbedrijven die het Westland rijk is. De basis van het bedrijf is gelegd door hovenier René Don. Hem komt de eer toe het bedrijf langzaam maar zeker te hebben uitgebouwd. Met een geheel eigen visie op ondernemen, wist hij het bedrijf bekend te maken als vooraanstaande hovenier. Een hovenier met een innovatieve instelling, die staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Als René Don in 2010 afscheid neemt, is de continuïteit van het bedrijf verzekerd. Martijn Poortvliet, tot dan toe rechterhand van René Don, neemt de uitdaging aan om het bedrijf voort te zetten. Op dezelfde inspirerende manier als zijn voorganger. Om die reden besluit Martijn ook om de naam van het bedrijf nagenoeg onveranderd te handhaven. Van René Don Tuinideeën wordt het in 2014 René Don Hoveniers. Vijf jaar later is het tijd voor nog een verandering. In 2019 nemen we deels afscheid van de naam René Don Hoveniers. Het grootste deel behouden we, want de naam zit in ons DNA. De naam waar wij vanaf 2019 naar luisteren, is DON Hoveniers.

EEN IMPRESSIE

Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een selectie van de projecten die Don hoveniers heeft gerealiseerd.

NEEM CONTACT OP

Hagemanstraat 74a 2691 WR s'-Gravenzande
T: 0174 – 623 663