Volkswagen bedrijfswagens

In 1947 zit zakenman Ben Pon aan tafel bij Volkswagen. Met potlood maakte hij een ruwe schets van een rechthoekige transportwagen. Een kleine drie jaar later start de productie van de eerste Volkswagen Transporter.
Naar website
De nieuwe Crafter. De nieuwe Volkswagen Crafter is in tegenstelling tot de vorige Crafter 100% Volkswagen. De nieuwe Crafter werd bij zijn publieksdebuut op de bedrijfswagententoonstelling in Hannover uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2017’. Hij kreeg de award vooral vanwege slimme innovaties die het brandstofverbruik en de bedrijfskosten zo veel mogelijk beperken en de geavanceerde assistentiesystemen die zorgen voor maximaal comfort en een hoog veiligheidsniveau. De nieuwe Volkswagen Crafter staat sinds maart 2017 in de showrooms van de Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens-dealers.

Amarok facelift. 5 jaar na de introductie van de Amarok volgt een facelift. De nieuwe Amarok heeft een premium krachtig design met een nieuwe 3.0 L TDI V6-motor: vermogen tot 165 kW, koppel tot 550 Nm. De nieuwe Amarok is de enige auto met de unieke combinatie van een comfortabele 8-traps automaat en permanente 4MOTION vierwielaandrijving.

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Zuiderinslag 8 3833 BP Leusden
T: 0800-5557000
info@pon.com

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meesters in de tuin op Instagram

Wilt u op de hoogte blijven van Meesters in de Tuin 2017? Volg dan alle ontwikkelingen rondom het evenement op instagram. Nieuws over exposanten, sprekers en meer.