van den Kommer outdoor collection

Over Piet jan van den Kommer: Aan het schuurtje in de achtertuin – waar hij meubilair maakte voor familie en vrienden – tot een eigen compleet verbouwde boerderij met kantoor, showroom en werkplaats. Creativiteit zit bij Piet-Jan van jongs af aan in z’n bloed.
Naar website
Na de middelbare school, diverse stages en een doortimmerde vakopleiding aan het Meubileringscollege, kwam de grote doorbraak in 1998 met een compleet interieurontwerp voor het Bergense restaurant ‘Otto e Mezzo’. Vandaag de dag ontwerpt Piet-Jan in de breedste zin van het woord. Van complete interieurs voor woningen en vakantiehuizen in het binnen- en buitenland tot luxe appartementen, horecagelegenheden en andere bedrijven.

Piet-Jan ontwerpt vanuit de gedachte dat er in een interieur geleefd mag worden en werkt veel met hout, maar ook met ander natuurlijk materiaal zoals zink, leer, staal, natuursteen, en beton. Ook bewust omgaan met het milieu is een belangrijk aspect. Zo heeft hij voor het resthout een eigen verbrandingsoven, waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien.

Wenst u advies? Op basis van uw levensstijl en wensen creëert Piet-Jan samen met u het ultieme ontwerp voor uw interieur en of exterieur.

Partner uitgelicht | Piet-Jan van den Kommer Outdoor Collection

Piet-Jan ontwerpt in de breedste zin van het woord. Van complete interieurs...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en referenties via ons instagram kanaal. Volg ons om op de hoogte te blijven van onze producten en het gebruik daarvan.

NEEM CONTACT OP

Noordervaart 127 1841 GA STOMPETOREN
T: 072-5325815
contact@vandenkommer.nl