Vande Moortel

Steenbakkerij Vande Moortel is opgericht in 1864 in de Scheldevallei te Oudenaarde. Geleid door de familie Vande Moortel groeide de firma uit tot de Belgische marktleider in kleiklinkers.
Naar website
De in Oudenaarde geproduceerde stenen beantwoorden steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen. De stenen scoren standaard boven de Belgische normen die tot de strengste van de wereld behoren.

Innovatie!
Doorheen deze lange geschiedenis integreerde Steenbakkerij Vande Moortel steeds de nieuwste technologieën. Zo was ze één van de eerste fabrikanten die op grote schaal ecologische formaten op 7 cm uitbracht en de eerste Europese fabrikant die klasse A en A+ kleiklinkers produceerde. Door proactief te handelen komt Vande Moortel als fabrikant nog steeds tegemoet aan de noden van de huidige markt.

Kwaliteit!
De in Oudenaarde geproduceerde stenen beantwoorden steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen. De stenen scoren standaard boven de Belgische normen die tot de strengste van de wereld behoren. Zo hebben de kleiklinkers een zeer lage wateropname en de gevelstenen een hoge druksterkte.

Partner uitgelicht | Vande Moortel

Mix van authentieke en duurzame straatbakstenen verbindt het duinlandschap ...

Partner uitgelicht | Steenbakkerij Vande Moortel

Landschapstuin met kleiklinkers vervolmaakt gerenoveerde vierkantshoeve ...

Partner uitgelicht | Steenbakkerij VanDe Moortel

KUNSTIG AANGELEGDE KLEIKLINKERPADEN IN EEN RUSTGEVENDE TUIN. DISCREET WAAR ...

Partner uitgelicht | Steenbakkerij Vande Moortel

Make-over Hotel Arena in Amsterdam resulteert in smaakvol parkhotel. Anc...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

Scheldekant 5 BE-9700 OUDENAARDE
T: +32(0)55-335566
info@vandemoortel.be