TUUCI

Hoe kan het ook anders dan dat TUUCI uit het zonovergoten Miami komt. Deze Amerikaanse ontwerper en fabrikant van high-end parasols heeft inmiddels twintig jaar ervaring in het creëren van schaduwrijke en sfeervolle omgevingen. Met roots in de maritieme wereld verzekert TUUCI u van technische hoogstandjes en optimale prestaties.
Naar website
Maar de parasols, lounges en cabanas van TUUCI presteren niet alleen; ze trekken ook de aandacht met het design. Hierbij heeft de designer en tevens oprichter van het merk zich laten inspireren door de wonderlijke vormen en ruwe schoonheid van moeder natuur. Deze combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit maken TUUCI een uniek merk.

Inmiddels, 20 jaar na haar ontstaan, levert het high-end parasol merk in bijna alle landen van de wereld. Dit gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Miami of vanuit de vestiging in Oisterwijk, die verantwoordelijk is voor de EMEA-regio. De reis waar TUUCIjaren geleden aan begonnen is wordt op deze manier voortgezet. Door continu te leren van de meest unieke landschappen die de wereld rijk is heeft TUUCI haar eigen filosofie gecreëerd. Het verkennen van de natuur is hun bron van inspiratie – de drijvende kracht achter de innovatiedrang.

VIDEO: Bekijk hier het profiel van TUUCI op Youtube.

Partner uitgelicht | TUUCI

Pure Nature – de Ocean Master MAX Nautical Teak parasol Op het strand, o...

Partner uitgelicht | TUUCI

Een schaduwrevolutie vanuit Miami Temperaturen boven de 40 graden, storm...

Partner uitgelicht | TUUCI

TUUCI heeft een nieuw ‘shade product’ gelanceerd wat zonder moeite elk ...

Partner uitgelicht | Tuuci

Het is TUUCI gelukt om de schaduw vorm te geven zonder de zon tekort te doe...

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en diensten. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van actueel nieuws.

NEEM CONTACT OP

De Nedervonder 17 5061 JP Oisterwijk
Tel: +31 (0)13 522 04 71
Email: info@tuuci.eu