TRIVIUM

TRIVIUM is sinds 2010 importeur & leverancier van hoogwaardige "harde" materialen voor de buitenruimte. Al onze producten leveren wij rechtstreeks vanaf de bron tot op het project.
Naar website
Onze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde partners. Deze bedrijven, voornamelijk hoveniers en tuinarchitecten, zijn binnen de tuinbranche actief in het hogere segment. Met ons eigen merk EMPEROR CERAMICS® produceren we hoogwaardige keramische terrastegels welke exclusief bij onze dealers (de bétere hovenier en tuinarchitect) verkrijgbaar zijn.

Trivium Ceramics is kennis en service op het hoogste niveau. Wij ademen keramiek, natuursteen en beton en hebben met ons wereldwijde netwerk toegang tot duizenden materialen. Het is onze missie om onze klanten op maat en op een persoonlijke manier de allerbeste producten te bieden. Trivium Ceramics wil haar klanten achterover laten leunen, met de voeten op tafel. Ontzorgen door kennis rechtstreeks vanuit de groeve of fabriek over te brengen en door ieder vraagstuk te benaderen vanuit mogelijkheden en oplossingen. Ieder jaar bieden wij onze klanten nieuwe en onderscheidende producten waarmee we samen mooie dingen maken!

EEN IMPRESSIE

Hieronder een impressie van onze producten en referenties via ons instagram kanaal. Volg Trivium Ceramics om op de hoogte te blijven van onze producten en het gebruik daarvan.

NEEM CONTACT OP

Onze showroom locaties in 's-Gravenzande (regio Zuid Holland), Lijnden (regio Noord Holland), Culemborg (regio Utrecht) en binnenkort Zundert (regio Brabant) zijn op afspraak te bezichtigen.
Christiaan van der Takstraat 16
2662 JG Bergschenhoek
T: 070-3010500
info@triviumceramics.nl